Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Od dzisiaj rzucam palenie. Kto ze mną?

Polecane posty

Ja też tak pół paczki! I też pocieszam się, że to niedużo... Swoje dwa wypaliłam - niestety. Myślę, że może dobrze znaleźć przyczynę palenia - ja np. palę w stresie i kiedy nie mam co robić - czyli głównie nocą. Jak wychodzę z domu - w ogóle fajek nie biorę. Jak w domu czymś się zajmuję - to mi się nie chce - nieraz dopiero zobacze w tv, że ktoś pali i przypominam sobie, że ja też, ale wtedy mnie nie ciągnie. A jak jestem zdenerwowana - to nie ma zmiłuj. Ale wtedy też nie wypalam żadnego do końca - tak parę razy się tylko zaciągam, bo po prostu nie mogę - tak jak z jedzeniem, w pewnym momencie mam dość i koniec. Ale chciałabym przestać w ogóle, lub znaleźć inny sposób na stresy! Trzymam za ciebie kciuki!

Gratuluję! Ja od wczoraj, ale jestem tak wku......na (nie z powodu papierosów), że chyba nie wytrzymam :-( Chyba nie chcę wytrzymać. Poczekam do wieczora

4 doby i 11 godzin. Przytyłam dwa kilo chociaż nie wydaje mi się, żebym jadła więcej niż zwykle. Myślicie, że to przez fajki? Tzn. rzucanie????

Do wieczora mi przeszło :-) i wytrzymałam! Mimo że byłam w palącym towarzystwie! Ciekawe czy tyje się od samego nie-palenia, czy może więcej się wtedy je, czy może zmienia się przemiana materii czy to może tkwi bardziej w głowie? A przecież nie wszyscy byli palacze przybierają na wadze? U mnie 2 lub 3 kg w tę czy w tę stronę to norma, więc chyba jeszcze nie ma się czym martwić! Trzymaj tak dalej!

Postaram się, ale jak jeszcze ze dwa kilo przytyję mimo, że jem normalnie, to wracam do palenie. Wstyd się przyznać, ale wolę mieć zniszczone płuca niż być gruba :) A na razie: 5 dób niepalenia :)

6 dób i 3 godziny. Chyba zaczynam się łamać. Poza tym przytyłam prawie 3 kilo. Martwi mnie to...

Gość pieprze biebrze
ty sie nie lam tylko trzymaj fason ... 6 dni na marne - coz za marnotrawstwo! A tak swoja droga to zapalisz po co ? Bo jestes nerwowa ? A co , jak spalisz papierosa to bedziesz mniej nerwowa ? Bo nudzi ci sie ? Jak zapalisz to Ci sie bedzie mniej nudzic? Czy moze tak samo ?

Na razie to się zastanawiam nad paleniem, bo nie chcę dalej tyć, a nie wiem co na to poradzić!

Gość porzucony kotek
i po co?

To popal trochę - i znów tydzień przerwy! :-) Ja bym nawet chciała zapalić, ale źle się czuję i nie mam sił wyjść z domu...