Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ollena85

Wiecie dlaczego mój facet chce mnie zostawić?

Polecane posty

Bo nie dogaduje się z moim ojcem i jak stwierdził nie wyobraża sobie mieć teścia, z ktorym się będzie ciągle kłócił. Nie wiem co mam o tym myśleć, na razie zrobiliśmy sobie przerwę...

Gość a ty moze córeczka
tatusia? :classic_cool:

Gość teraz
tzn idiota z niego!!!ty go spytaj lepiej czy kochac ma ciebie czy ojca ,i z kim on sypia ???tylko pretekst

Gość ejbisi
A ja myślę że to jest tylko pretekst. Tak samo z moją koleżanką zerwal chłopak bo jest ateistka a on chce wziąć ślub kościelny. Jak ktoś naprawde kocha to takie rzeczy mu nie przeszkadzaja. A twojemu chłopakowi poradz zeby sobie szukał w takim razie najpierw teścia a jaką bedzie miał córke to już nieważne...

Ollena85 Gdybyście się pobrali to możecie zamieszkać osobno. ja tak mieszkam i nie mam problemów z teściem ani teściową. Coś ten Twój chłopak kręci.

Nie wiem czy wymówka, ale wiem że on za moim ojcem faktycznie nie przepada, zresztą z wzajemnością. Ostatnio byliśmy z moją rodzinką na działce i tam mój ojciec z moim facetem po paru piwach zaczęli sobie do gardeł skakać. Naprawdę nie było to przyjemne. Dzień potem powiedział mi, że potrzebuje przerwy i od niedzieli milczy.

jak ktoś jest ateistą a drugi wierzący to uważam to za wystarczający pretekst - jak sobie wyobrażasz zeby wierzący zył bez ślubu kościelnego?

i wyobrażasz sobie spędzanie świąt w takiej atmosferze? albo ciągłą krytykę Twojego ojca w stosunku do Twojego chłopaka?

No właśnie sobie nie wyobrażam. Ale kocham mojego faceta i gdybyśmy się pobrali to przecież nie mieszkałabym ze swoim ojcem. Ale do niego takie tłumaczenie nie dociera.

Gość ejbisi
Ateista może wziąć w uzasadnionych przypadkach ślub z osobą wierzącą tylko trzeba na to zgody ksiedza. Wiem bo widzialam przypadkiem w serialu "Plebania" ;) No ale racja ze to jest wiekszy powod niz nie pasujący komuś teść jednak jak ktoś kocha naprawde to nic mu nie przeszkadza.

Gość ejbisi
Ollena a jak myślisz ktory z nich ma racje? Rodzice maja intuicje czasem i moze twoj tata słusznie twojego faceta nie lubi...