Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja82

odbior mieszkania od developera

Polecane posty

niedlugo bedziemy z mezem odbierac nasze pierwsze mieszkanie. ale juz widzimy, ze niektore sciany sa krzywe, sufit nierowny itp. czy ktos z Was zna moze normy budowlane, ktore mowia jakie moga byc dopuszczalne odchylenia w pomiarach scian, podlog itp.? czy ktos z Was byl w takiej sytuacji i moze mi pomoc?

Gość dfgdfgdfg
na dwóch metrach 3mm. Ja niedawno odbieralem dom, z jakiego miasta jestes jak z warszawy to polece dobrego inspektora za 400 zł zrobi fachowy odbiór.

Gość oj to musisz naprawde miec
kogoś znającego sie na rzeczy !!!!!:O na własne oczy widziałam jak robili domy na grząskim gruncie i powinny byc wzmocnienia w ścianach a NIE BYŁO NIĆ! drewno na dachu to takie ,jak zapałka przygotowane pod blachę a dowalili dachówke kuzwa 40 ton jezuuuu ,kominy to nie wspomne -nie ma nad tym zadnej kontroli i ktoś nie znający sie ma potem mase kopotów .... Duś ich i sprawdż na wszystkie strony ...My kiedyś mieliśmy ochote kupić taki dom 180 m ale maż jak zaczął oglądać wszystko po kolei to powiedział przy tym facecie : NIE WIEM CO ZA IDIOTA WAM TO KUPI!!! ALE NAPEWNO NIE JA ! krótko potem podjelismy decyzje o budowie ...