Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...KTOKOLWIEK....

.....COKOLWIEK.....

Polecane posty

Gość ...KTOKOLWIEK....

z pozoru wszystko wygląda w porządku :nie mam problemu z akceptacją siebie, nie brakuje mi kasy (rok temu zarobiłam w niemczech i wciąż na niej żyję), mam świetnego chłopaka ale od jakiegoś czasu się kurczę, jak zgniatana kartka papieru. nie chce mi się wychodzić z domu, cały dzień mogę gapić sie w kompa bez głębszego celu, nie mogę się skupić na niczym dłużej niż 10 minut, zaczynam pracować w ciekawym miejscu, ale nie jest to praca dzień w dzień, muszę sama znaleźć klientów. mam pomysł, ale nie mam na to energii... do tego zewsząd uderzają mnie realia tego świata. różne sie miało etapy w życiu, ale od 1,5 roku moje życie było bajką, te ostatnie 2 tygodnie to jakiś cholerny zjazd w dół. zazdroszczę szczęśliwcom, płaczę na widok biedy. straciłam nadzieję na nasze własne mieszkanie, na pozytywne intencje rodziny, na normalne życie tu... chciałabym tylko, żeby się ktoś do mnie odezwał... teraz...

Gość brunecia*****ddddd
czesc:*no czasem tak bywa nei am co sie zamarwtwiac przejdzie Ci...ja tez bardzo czesto tak mam...ale wkoncu z dolka wychodze:*

Gość nietypowo tak
Powinnaś iść do psychologa i zafundować sobie terapię. Ciekawe, że ludzie nie zauważają u siebie początków choroby.

Gość brunecia*****ddddd
tylko ze ja to mam powody do tego zeby byc zalamana ale nie TY:*