Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m4gd4-00

BŁAGAM WCHODZCIE I PISZCIE CO MYŚLICIE NA TEN TEMAT !!

Polecane posty

Gość m4gd4-00
wiem jutro już jestem zapiosana .. :) do ginekologa to jeszcze napisze co i jak :) ... a Ty nie bądz taka mądra ku**a nauczyciela od jezyka polskiego sie znalazła ..wez ja nie wiem co Ty tutaj wogule robisz.. i pisać bede tak jak mi się podoba ! :))

Gość kaskla wwwwwww
a pisz jak chcesz, chcesz miec dziecko a sama jestes niedojrzala

Gość m4gd4-00
Bo co !! .. bo napisałam wogule zamiasto w ogóle !! .. o ciul ile Ty dziecko masz lat..

Gość jesteś nieodpowiedzialna
dajcie sobie spokój z seksem, tabsami i pieluchami bo jak widac w tym wieku Wam to nie służy....poczekajcie aż skończycie 25 lat

Gość kaskla wwwwwww
ja mam 22

Gość m4gd4-00
bo twoim zachowaniu nie widać .. :)

Gość kaskla wwwwwww
po Twoim tymbardziej

Gość m4gd4-00
skończyłaś juz ? wejdz sobie na coś innego i innych zacznij jechac ..chyba twoim hobby to jest ...

Gość kaskla wwwwwww
czy ja Cie obrazam? zwrocilam Ci tylko uwage o Twoja ortografie

Gość jesteś nieodpowiedzialna
PMS czy co ? ale wszyscy agresywni :-) i tak jestem z Was najstarsza więc cicho sza dzieci

Gość m4gd4-00
a te ku**y dziwki itp .. :| sama sobie napisalam ?

Gość kaskla wwwwwww
mkoze to byl podszyw, bynajmniej nie ja

Gość m4gd4-00
noi i niby po co ? miałby ktos coś takiego robić dobra nie chce mi sie bezsensu gadac .. bo to do niczego nie doprowadzi ..powodzenia w zyciu

Gość cukierasekk
ja nie rozumiem jednego - autorko przeszło ci przez myśl : zrobie dziecko i co rach ciach rzucam tabsy i do dzieła...? maksymalnie rozregulowałaś sobie cykl.... troche odpowiedzialności dziewczyno , to są hormony wpływają na Cibie nie można tak lajtowo do sprawy podchodzić:o

Gość dekadentka11
Ej a to wogole mozliwe, zeby tak nie wziasc sobie np 1, 2 tabletek i zajsc w ciaze? Przeciez chyba owulacja dopiero po kilku dniach nastepuje, gdy nie wezmie sie tabletek? Pytam tak z ciekawości, bo wiele osob pisze, ze zapomniało tabletki itp i boi sie o ciaze a chyba nie jest tak znowu łatwo zajsc.

Gość łoooo lolllllllllllllllll
m4gd4-00 -----weź ty dziewczyno nie rób dziecka,bo będzie tak samo puste i zacofane jak ty.

Gość m4dzi4-00
Wszystkie takie mądre jesteście a jednak poronilam .. ;(:(:(:(:(:( poprostu zaszlam w ciąze przed tabletkami jeszcze ... :(:(:(:(:( i nic o tym nie wiedzialam ... Dziekuje za pojazdy !! NARAZIE !!

Gość sadsaddsa
I co powiedział lekarz? Ze poroniłas jednak przez tabletki?

Gość m4dzi4-00
Poszłam do ginekologa prywaatnego i opowiedzialam mu co i jak że jeszcze pare dni przed zaczeciem tabletek pojechalam z chlopakiem na tydzien na wakacje i wtedy moglam zajsc albo i wczesniej noi zaczelam brac tabletki niewiedząć o tym że jestem w ciązy ginekolog jak mnie badał też tego nie stwierdził tyle że byłam u innego w przychodni :(:(:(:( .. jednak przed tabletki ale powiedział żeo to mogł być góra 1,5 miesiąca mam jeszcze skierowania na badania krwi moczu ... i mam przyjsc znów do niego .. jestem z chłopakiem załamana !! ;(;(;(;(

Gość justyna __
ale ja czegoś nie kumam, skoro starasz sie o dziecko, to po jakiego czorta bierzesz tabletki? I to jeszcze tak nie regularnie, teraz płaczesz, że poroniłaś. Z tobą naprawdę jest coś nieteges :(

Gość karoolek
jak byc była w cizy to bys była - a skoro nie jestes to nie byłas , o poronieniu raczej zapomnij . to co z ciebie lecialo a co opisujesz w postach wczesniejszych to okres , tyle , ze obfity z skrzepami krwi ktore to nie są zadnym poronieniem a skrzepami kwi - jesli wiesz co to znaczy - moja zona tak ma kazdy okres - taki typ . I nie roni za kazdym razem i tak od jzu ponad 20 lat - wiec nie marudz .

Gość m4dzi4-00
zapomnij o poronieniu kiedy poroniłam .. boze wy wszystko wiecie najlepiej !! nie !

Gość m4dzi4-00
nie teges jest moj ginekolog !! .. :/ to wszystko dzięki niemu ..nie jedna już kobieta przez niego poroniła .. !