Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m4gd4-00

BŁAGAM WCHODZCIE I PISZCIE CO MYŚLICIE NA TEN TEMAT !!

Polecane posty

Gość m4gd4-00

Cześć ... wyjechalam ostatnio z moim narzyczonym na wakacje bralam wtedy tabletki.. ale nie wzielam raz jednej raz drugiem a pod koniec juz 5 nie wziełam ... dostalam okres dziwny bo starsznie czerwony potem brązowy i myslalam że to normalnie ..trwalo to 3 dni wczoraj znow sie kochalismy i po stosunku zaczela leciec mi krew pierw lekko rozowa potem czerowana az taka ciemna .. i w pewnym momenci wyleciał mi jakis skrzep ok.2cm zaczoł mnie brzuch boleć jak na miesiączke ... czy ja mogłam poronic .. ? odp !

Gość kaskla wwwwwww
nie badz smiszna... poronic:) bierz tabletki regularnie dziewczyuno!!! skrzep to byl kawalek twojej pochwy

Gość m4gd4-00
a starałaś sie o dziecko ? w ogule ! ze tak piszesz ... nie potrzebuje twoich wypowiedzi .. bezsensownych !

Gość m4gd4-00
?

Gość kasia kasia kasia
ja tez tak mam czasem ze jak mam krotszy okres i zaraz po kocham sie z moim chlopakiem to potem strasznie krwawie. To podobno normalne

Gość jesteś nieodpowiedzialna
pomyśl zanim zaczniesz dupczyc a jeszcze przedtem pomyśl zanim wykupisz receptę na tabsy...bo skoro masz je brac to przynajmniej rób to zgodnie z instrukcją albo wcale.... to samo z dupczeniem...nie dupcz jeśli nei umiesz stosowac antykoncepcji....bo będziesz musiała nauczyc się rzeczy trudniejszych a mianowicie: karmic i przewijac dziecko

Gość madra dziewczynka
do "jesteś nieodpowiedzialna" nie praw moralow nikomu tylko naucz sie jezyka polskiego, z tego co wiem nie ma slowa "dupcz"

Gość głupie małolaty
czy tak trudno pamiętac przez 21 dni wziąc 1 tabletkę dziennie a potem zrobic 7 dni przerwy ? chyba w szkole nauczono Was jak liczyc do 21....

Gość madra dziewczynka
chyba nie doczytalyscie ze kolezanka napisala ze byla wtedy na wakacjach, wy na wakacjach tez jestescie takie obowiazkow i o wszystkim pamietacie??

to nie słowo to czasownik, tyle że z mowy potocznej ..... jak można byc tak głupim by ryzykowac ciążę bo nie chce się nawet przeczytac ulotki od tabletek antykoncepcyjnych ? mogę zrozumiec że można byc zakochanym i zauroczonym, ale to chyba nie wyklucza używania rozumu zanim się zdejmuje majtki osoba odpowiedzialna jeśli się decyduje na seks podejmuje kroki by zapobiec nieplanowanej ciąży, małolaty najpierw uprawiają seks a dopiero gdy miesiaczka się nie pojawia lub coś je niepokoi zastanawiają się czemu tak się dzieje

Gość m4gd4-00
tylko chodzi o to że myśmy sie starali o dziecko ..dlatego tych tabletek potem nie brałam .. chodzi mi nie teraz o to czy jestem w ciązy czy tylko to czy mogłam poronic !! .. i nie jakieś małolaty bo chyba miałyscie tez kiedys 19 lat !! .. wiec jesli maacie zamiar mi ubliżać to nie piszcie nie wogóle ..chce troche zrozuminia ..bo w domu go nie mam !! ale widac ze na głupim internecie też ogo nie moge znalesć !! ;/ P.s Dziekuje ''madra dziewczynka'' -

Gość gghgyg
madra dziewczynka - weź jeb sie ze soimi mądrościami ! jak sie bierze tabsy to sie przestrzega ich brania bezmózgowcu ! kurwa po chuj tabletki raz brać raz nie

no sorki....skoro jedzie z narzeczonym i wie że prawdopodobnie będą uprawiac seks to chyba zabezpieczenie jest priorytetem w tym momencie.... nawet jeśli zapomniała wziąc ze sobą tabsy mogła kupic prezerwatywy...to kwestia dojrzałości i logicznego myślenia chyba każdy wie że z seksu powstają dzieci no chyba że jesteście na etapie bocianów i kapusty

Gość gghgyg
o ja pierdole idotki do kwadratu jedna gorsza od drugiej ! zajebiscie sie o dziecko starasz naprawde pogratulować ynteligencji

Gość madra dziewczynka
do "jesteś nieodpowiedzialna" a czasownik to nie slowo? he ciekawe jak napisalas mature

Gość m4gd4-00
a brałam raz tak raz nie :| ... zle napisalam .. ! 5 ostatnich nie wziełam ..ku**a widać ile kto tu ma lat ... pani już podziękujemy .. i lepiej sie cofnąc do szkoły

Gość kasia kasia kasia
widze ze na kafe wszyscy staraja sie umoralniac ludzi. Wyluzujcie, nie wasza sprawa to sie nie wypowiadajcie.

Nie pisałaś że planujecie dziecko, poza tym raczej rzadko kiedy ludzie bez ślubu planują dziecko.... Innna sprawa że skoro bywasz u gina....warto było spytac jego o zdanie....zrobiłby wcześniej odpowiednie badania krwi, moczu, sprawdziłby hormony tarczycy, poziom żelaza i ogólny stan zdrowia.... poza tym po odstawieniu antykoncepcji hormonalnej lekarze radzą odczekac 3 miesiace zanim cykl się unormuje i hormony zaczną działac prawidłowo... nagłe odstawianie tabsów i ciąża to ryzyko ciąży mnogiej... ty w ogóle postąpiłaś dziwacznie bo przerwałaś branie w trakcie cyklu zamiast skończyc całe opakowanie

Gość gghgyg
żal żal żal ty za to stara rura a głupia ! słuchaj pizdo starsz się o dziecko i co ???? raz biarzesz tabsy raz nie? potam ci naszła myśl zrobie se dzieciaka to już tych 5 tabsów nie bede brała?????? lecz sie kobieto lecz

Gość m4gd4-00
chodzi poprostu o to że nigdy nie mialam takich problemów .. ! z okresem raz 2 dni potem koniec potem znów 1 dzień - rózowe plamy na nastepny dzień brązowe a potem znów 1 dzień krwawienia a dzisiaj znów to samo .. raz rózwe plamy raż brażowe .. ! ku**a i co trudno normalnie odpisać ..nie bo po co lepiej pojechać kogoś od tych najgorszych .. !

Gość AnnieMac
myśle, że zaszłas w ciążę, poroniłas, zaszlas jeszcze raz, urodziłas i dziecko skończyło właśnie 5 lat. poczekaj jeszcze chwile pojdziesz z nim do szkoły prosto na biologie

Gość m4gd4-00
AAAAAAAAAAA dobra .. i tak sie od was niczego nie dowiem .. :)

Gość kaskla wwwwwww
pierdolcie sie zdziry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziwki szmaty i kurwy

Gość gghgyg
ja poprostu nigdy idiotkom normalnie nie odpisuje - przepraszam :p

To że na forum pozwalam sobie używac wulgaryzmów czy mowy potocznej nie oznacza że w ten sam sposób pisałam na maturze.

Gość m4gd4-00
jaka typiara z Ciebie w ogule '' kaskla wwwwww'' je**o ci sie na głowe coś ?

Gość kaskla wwwwwww
jestes tym jak piszesz

Gość napsik
ogólnie poziom wypowiedzie pozostawie bez komentarza....:-o co za ludzie na tym kafe siedzą??? do autorki topicu>>>> to ciezko mi cos powiedziec najlepiej idz do ginekologa....

Gość kaskla wwwwwww
w ogÓle jak juz

Boże nie masz pojęcia co się dzieje ale tłumaczeń snie słuchasz...więc Ci powiem co się stało....rozpiepszyłaś sobie cykl hormonalny przerywając nagle branie tabsów....to chyba oczywiste...gdybyś wzieła wszystkie tabletki dostałabyś normalnie okres a po nim nawet gdybyś już nie brała tabletek cykl by się stopniowo regulował, może byłby dłuższy lub krótszy niż przedtem ale prawdopodobnie nie miałabyś plamień i cudów-wianków.... to co się dzieje sama sobie zafundowałaś....a teraz albo idz po radę do gina albo czekaj aż samo sie unormuje, a następnym razem jak Cię najdzie ochota na dziecko to omów to najpierw ze swoimi Rodzicami i lekarzem, może wtedy będzie rozsądniej