Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singleLIFE

Mam dość facetów z kretyńskimi irokezikami bleeeee

Polecane posty

Gość singleLIFE
no wlasnie z tego nie moge blechhhhh:/

Gość ksiaze bzik
ladnie wyglada

No, ładnie wyglada, ale na babie, zreszta foto przedstawia damski szalik, jednak znam takich aparatów co chodzą w czymś podobnym :o To ja juz z dwojga złego wole szaliki kiboli :P

Gość singleLIFE
hohoh ten to juz szczyt ,no ale jest homo wiec mozna mu to wybaczyc,ale zeby gosc hetero tak chodzil to dno!!!

Gość
na ulicach armia klonów i tyle ;/

nosze jakis krzyż na plecach ...potarfie tylko cierpiec i to w ciszy nie umiem z rodzina i z najblizszymi o swoich problemach rozmawiac...mysle o tym,zeby popelnic samobojstwo tylkko to mnie trzyma,ze sie boje tego co bedzie potem...tu juz nic mnie nie czeka bo co mi po matce pijącej i ojcu ,ktory zneca sie psychicznie wyzywa krzyczy ,a potem przekupuje..

ta wypowiedz "niby moja" na demna to niechcacy skopiowalam taki fragment i mi sie tu wklepał :P hee to nie dotyczy tego tematu... a wiec chcialam zauwazyc,ze ty mieszkasz we Wrocławiu,gdzie wiekszosc facetow naprawde są super;d ja mieszkam niedaleko Ciebie autorko,ale u mnie to dopiero jest bieda.. * spodnie spuszczone na dupie jakby kupe wozili *kolczyki w jednym uchu * włosy długie,przewaznie tłuste i kręcone *bluzy typowe z rynku z jakimis badziwiastymi napisami..porażka :(( Tu nic nie ma..zadnych okazow;p a nie oszukujmy sie,ale kobieta zawsze musi byc piekna i zadbana moze czas na facetow coo? przeciez dla nich liczy sie przede wszystkim wyglad:/ aa my czesto mowimy nie bo charakter sie liczy najbardziej..ale to nie tak dokonca bo przeciez fizycznie tez nam sie musza podobac nasi partnerze..

Brunet, to daj jeszcze jakieś "tips" w jaki sposób kobieta AD 2008 moze mieć staja? bo ja, jak znam życie, pewnie nie mam ;-)

Gość kochliczek
Powiem Ci singleLIFE ze teraz faktycznie moda jest taka ale wśród małolatów.ja za to nosze ubiór klasyczny.zwykłe T-Shirty spodnie i buty i nie lubie koszulek polo.i kobiety na mnie zwracaj uwage.a takie siksy gdzie dla nich taki facet to ideał to tylko za takimi sijaka po kopytach. Metroseksualny facet nie jest męski.a meżczyzna musi być jak kwiat.Najpiękniejszy jest najlepszy.

Nie ma facetów ''metro''to tylko określenie dla mężczyzn bez własnego stylu. Zniewolonych przez mode,lub lubiących sie wyróżniać... JA np.Lubie różowe koszule na męskich facetach...ale fluid na facecie

Gość kochliczek
Ale co poiradzisz ze teraz taka moda na zniewieściałych facetów jest?? Alena szczescie kobiety jeszcze lubią męskich facetów.i tym my faceci (czytaj :nie metro i nie cioty ) powinnismy sie cieszyc.

Gość kochliczek
bysta lubisz hawajskie koszule u mezczyzn??:P a masz tipsy?

nie mam tipsów hawajskie koszule:O nie Mężczyzna który ma 2dnoey zarost w tym zniewieściałym szaliczku i rybaczkach może wyglądać pociągająco... Natomiast jak sie ogoli nałozy tone żelu i bedzie uważać by sie nie pognieść,no to już jest \'\'metro dziwnie asexualny\'\':)

Gość kochliczek
bytstra brrrr.to ty lubisz starsze wydanie takich chłoptysi:)

Znowu oceniłeś,nie doszukując sie w moich wypowiedziach sedna:) Bawią mnie stwierdzenia mężczyzn ,ze kremy są niemęskie-po to są by ich uzywać nie ma nic sexowniejszego niz zadbany mężczyzna...byle nie za bardzo:) a co do rybaczków...lepiej piec sie w upale w jeansach,byle tylko poczuć sie facetowo?troche dziwne.... Pozdrawiam miłego dnia.

Gość kochliczek
no tak zgadzam sie.Mezczyzna musi byc zadbany.to nie ulega watpliwośći.

Gość cfdfgv
własnie sie tego teraz naroilo, na zachodzie moda n ato byla z 2-3 lata temu :O co 2 na ulicy ma: oczojebna koszulke na solarze chyba siedzi co dzien wiecej lakieru, zelu na wlosach niz ja zuzywam przez miesiac:O biale adidaski spadajace z dupy rybaczki pasek z jakas dziwna:Oklamra brylancik w uchu przepasana torba i oni mysla że sa fajni:D buhahahaha

Brat tylko z tego o widziałem to chłopaki nawet dobrych odsłuchów nie mieli:( Facet powinien być zadbany zgodzę siuę tylko , że każda z was rozumie to inaczej i to o dla jednego będzie zadbane dla drugiego będzie czymś co o siebie nie dba i z powodu takiego podejścia kobiet powstają metroseksualne cioty

To co, pewnie jestem metroseksualny jeśli lubię ubrać się w taki sposób: dżinsy, białe \"adidasy\", t-shirt i na to marynarka sportowa. Prawdę mówiąc to wali mnie co myślą sobie inni gdy ja się w tym dobrze czuję. Dodam, że nie stawiam włosów na żel (mam obcięte na jeża) i nie przejawiam w zachowaniu cech \"pedałka\".

Abyss Whisper--->przesadzasz:) dla jednego faceta blondi w różowej krótkiej spódniczce z dekoldem do pasa bedzie w ''granicach normy'',a dla drugiego bedzie pustą laleczką i wzbudzi uczucie niesmaku.:) Tak samo mają kobiety:)

Bystra nie przesadzam to oni przesadzają:P Dokładnie tylko, że jeżeli chodzi o typ metroseksualny czy różową barbie to wina leży po stronie mody i środków masowego przezyszczenia, które to promują, sorry ale i jedno i drugie przegięcie to dla mnie zupełnie nie naturalne i jakoś podążanie za modą uważam za idiotyzm

To u mnie w mieście jeszcze gorzej. Same dresiki. Już szczerze mówiąc wolę metroseksualnego niż młodego żula w kapturze stojącego z kumplami pod \"monopolem\" i słuchającego disco-polo.

No przecież to próbuje Wam przekazać.Nie ma pojęć ''metro''czy ''barbi'' To tylko przykrywka by sie czymś wyróżniać,być innym. Myslisz ze taki laluś ''metro''czy ''barbi''nie wiedzą o tym,że wzbudzają skrajne emocje? Oczywiście ze mają tego pełną świadomość:) Kobieta ma być kobieca,a mężczyzna męski...stara prawda,ale dalej prawdziwa:)

Bystra tylko te pojęcia już się dawno zatarły co to znaczy męski czy kobieca potrafisz to zdefiniować, mnie się to jeszcze nie udało