Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singleLIFE

Mam dość facetów z kretyńskimi irokezikami bleeeee

Polecane posty

Gość singleLIFE
szczerze mowiac to ten wyglad jest czysto "homoseksualny" - a wiec spoko niech geje tak wygladaja .. moze ich to kreci nawzajem -wiadomo inne potrzeby,inna psychika,inna chemia miedzy dwojgiem ludzi..ale zeby heterycy sie przeobrazali?!?! serio u gejow akceptuje taki wyglad ,ale u heterykow... :/ mam ochote podbic do takiego kolesia i mu powiedziec wez sie umyj czlowieku

Gość smkasao
Przesadzacie. Lubie akurat takie delikatnie irokeziki u zadbanych faetow. Znam nawet jednego i jest cudowny i wcale nie przesadnie spedalony

Gość doubleFile
singleLIFE a ty ja wygladasz zaloze sie ze bez tapety z mieszkana nie wyjdziesz takas piekna ze kladziesz ten syf na tawrz bleeeee wlosy farbujesz co ukrywasz siwizne eeeeee

Gość singleLIFE
wiec tapety nie nakladam bo mam zadbana cere , poza tym podklad jest wskazany tylko na wieczorne wyjscia o czym wiele kobiet w tym kraju nie ma pojecia,siwizny nie ukrywam bo jej zwyczjnie nie posiadam ,a zreszta co ja sie tu bede tlumaczyla:] wyrazilam tylko swoje zdanie na temat gosci ktorych coraz czesciej spotykam na swojej drodze w ilosci hurtowej

Gość doubleLife
wkurwilem sie j.w. ty pusto larwo spod wroclawskiej wsi

Gość oppppppppadijaidkad
o matko jak ja nienawidze kolesi z dlugimi wlosami :( TRAGEDIA !

Gość singleLIFE
o jej jaki atak , a ten tekst: jestes pusta ..nie no czuje sie urazona ,jesli jestes włascicielem "irokezika" to wybacz ze cie urazilam ,mozesz teraz mnie pojechac moze Ci ulzy , jesli natomiast sama jestes kobieta i w takich gustujesz to nawet Ci zazdroszcze takiego gustu bo masz "w dzisiejszych czasach" duzy wybor w potencjalnych partnerach seksualnych ,pozdrawiam

to chodź do mnie zobaczymy czy dalej będziesz nienawidzieć :P:P:P no tak metroseksualne cioty się zleciały :P

Gość doubleLife
ale i tak tlenisz wlosy,ja lubie podkreslone oczy i usta fajnie umalowe reszte naturalnie i tak jestes paszczet tobie nic nie pomoze juz

Gość singleLIFE
no i dobrze ze sie wkurwiles ,ale wlasciwie dlaczego? . nie skreslam ludzi z powodu wygladu , tylko pisze ,ze faceci wygladaja coraz czesciej tak samo .. co nie znaczy ze dla mnie wyglad jest najwazniejszy,ale dobra widze ,ze chyba moja charakterystyka faceta "beznadziejnego" jest cos wspolnego z Toba wiec zrozumialy jets tu Twoj atak złosci:]

Gość doubleLife
oppppppppadijaidkad ja tez uwazam ze dlugie wlosy to dla panny sa :classic_cool:

Gość singleLIFE
włosow nie tlenie pozostawiam to fankom Dody

Gość oppppppppadijaidkad
DLUGIE WLOSY SĄ DLA KOBIET ! A takie nie za mocno wystelizowane irokezy sa ok

Gość singleLIFE
wybacz ale ja nawet wole łysych kolesi niz te "irokeziki" i białe buty

Gość nie cierpie u facetów
stylizowanych fryzur, juz nie mówie o żelu we włosach! ble! :o

A ja tam wolę pórska lub iroka niż tony żelu i solarium a kolesie wyglądający jak pomieszanie pseudofaceta z kobietą cuchnący na kilometr jakimiś perfumami których zapach mdli (nie jestem przeciwnikiem ale wszystko w rozsądnych ilościach) z opalenizną w zimie to zwykłe cioty

Gość O boski Jim
❤️ :classic_cool:

Gość doubleLife
singleLIFE pusto suko wez sie palinij w glowe i tak bedzie pomarszona na tawarzy jak juz nie masz zmarszek duzo, cellulitis rozstępy, mieka skora bez jedrnosci obwisle piersi,zapizdzial cipa, bleeeeeeeeeeeeeeee

o proszę jakaś metroseksualna ciota atakuje idź na solarkę bo ci opalenizna zniknie a potem podskocz w moje rejony to postaram ułożyć ci twarz:P

Gość singleLIFE
hahaha nie no podobaja mi sie Twoje teksty :) też cie kocham

ja też mam słabośc do długich włosów i dreadów u facetów :D mmmmmmmm uwielbaim takich!! mniam mniam!;)

Gość singleLIFE
koles wiesz co jestes słodki jak ten zel na ktory sobie stawiasz włosy na swoim 16 letnim ptaszku , wiecej agresjii prosze pojedz mnie czekam na Twoje przesłodkie metroseksulane docinki skarbie

Gość doubleLife
singleLIFE ---> kochanie to do mnie lubisz tak maly brutalek Suczko?

Gość singleLIFE
koleś zabijasz mnie ,

Gość doubleLife
kolezanko prooze nie..... moge podac Ci tlenu do buzi jest duzy i mam duzo witaminek na cere bedzie ok. wiem bo sie znam Suczko...

Gość singleLIFE
no i sie wydalo czego Ci brakuje do szczescia, koncze ta konwersacje bo to tylko zmiana tematu w tym watku i strata czasu!zycze powodzenia w pielegnacji fryzury