Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singleLIFE

Mam dość facetów z kretyńskimi irokezikami bleeeee

Polecane posty

"WWA miasto szyku ale i stylowych bubli Buty Ferrari i różowe polówki Na mieście mnóstwo pedałów chociaż żaden nie jest gejem Zajarali się Beckham'em i latają z irokezem " w nastepnym roku bedzie modna fryzura z wycietymi wzorkami. http://ikf.com.pl/fryzury-punk/fryzura1232.htm o ile juz ta moda nie przyszla. Nie wiem od pol roku nie bylem w pl. wydaje mi sie ze beda modne tez meskie "rybaczki" w kazdym razie spodnie 3/4 dlugosci.

Gość 20 lat ja mam
Ja mam dłuższe włosy, ciemny blond, długość prawie takie do ust ;) maksymalnie zapuszczę do końca brody, bo nie chcę mieć włosów na metala ;)

brat faktycznie trochę chłopaki się rozjeżdzali ale obawiam się że w dużej mierze to wina nagłośnienia trochę kiepskie było :D

Gość oj też mam dość
w ogóle mam dość pastelowych ciuszków u facetów, ciuchów, które z powodzeniem mogliby pożyczać swoim dziewczynom itp. Miałam kolegę, z którym nie mogłam iść na piwko w plenerze bo włożył białe spodnie i nie chciał się pobrudzić, co za porażka. Facet to ma być facet! Niedogolony, niedoczesany, ubrany po męsku a nie jak baba w dopasowane, różowe koszulki... A co do włosów to dłuższe rządzą, tak do brody najkrócej :)

Gość przenikam sciany
nienawidze metroseksualnych ciot :o gardze takimi facetami🖐️ "Facet to ma być facet! Niedogolony, niedoczesany, ubrany po męsku a nie jak baba w dopasowane, różowe koszulki..." --->>> nic dodac nic ujac:classic_cool:

Abyss Whisper brat faktycznie trochę chłopaki się rozjeżdzali ale obawiam się że w dużej mierze to wina nagłośnienia trochę kiepskie było no rozjezdzali sie rozjezdzali...zmieniali skład i siczka nawet przeprosił za niezgranie:(:( ale w sumie nie było najgorzej:)

Gość singleLIFE
ja tez;/ nie rozumiem i nienawidze

Gość UJadający Piesek Leszek
Single life, a broda? jak twoim zdaniem? - wygolony na gładko/lekki zarost/po prostu broda ??? :)

Gość UJadający Piesek Leszek
A tak pytam - bo sie przeprowadzam do wrocka i nie chciałbym cie denerwować na ulicy :P

Do irokezika modne są jeszcze okulary ala Czak Noris i koszulki z \"tribalami\" oraz torba przerzucona przez ramię. Fuuuj :o

Gość singleLIFE
hahaha zalezy jeszcze jaka torba -ale on tez mnie denerwuja,a co do brody to one mnie nie denerwuja,ale wole ogolonych gosci w sumie to juz wole brode w stylu "dżisus" niż wystylizowana jak u gwiazd R'n'B = brylancik w uchu ---> a feeeeeeeeee

Gość singleLIFE
z moja glowa wszystko ok

Mam na mysli torby z białymi wstawkami, ze skaju z "markowymi" nadrukami i innym tałatajstwem. Nie mowie tu o torbach na laptopy czy służacych za aktówki.

Gość singleLIFE
nie no domyslam sie ze chodzilo Ci o torby "metro" a nie takie "robocze" , mnie jeszcze wkurwiaja szaliki omotane na maksa i do tego T-shirt z krotkim rekawem bleeeee