Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singleLIFE

Mam dość facetów z kretyńskimi irokezikami bleeeee

Polecane posty

Zdecydowanie wolę (jeśli nie zwyczajnie krótkie włosy) długie,zawiązane gumką,ale koniecznie umyte :)

Bardzo trudne,ale spróbuje. kobieca w stroju...--delikatność tajemniczość,ulotność,elegancja... mężczyźni są wzrokowcami,lecz lubią sie domyślać co kryje sie pod ubraniem,po to wymyslono erotyczną bielizne:) kobiecość w zachowaniu---to samo delikatność tajemniczość,ale z dodatkiem drapieżności,bo kobieta kobieca jest zmienna i doprowadza do szału.:) męski w stroju--umiejętność podkreślenia swoich walorów zewnętrznych,ale typowo w męski sposób(podkreślenie oczu odp.kol koszuli,czy bluzy,jędrny tyłeczek umieszczony w dobrze skrojonych spodniach) męski w zachowaniu--stanowczość z próbą zrozumienia kobiet,choć każdy wie ze tych istot nie da sie zrozumieć,trzeba sie umiejętnie wsłuchać w kobiete.:) Tak ja to widze.

Bystra no właśnie i pod tym pojeciem nie mieści się metroseksualność czy barbie, zresztą ja też się pod tym pojęciem nie mieszcze:P

Jesli jestes meski nie udowadniaj tego,kobieta to dostrzeże :) Facet ma pachnieć wiatrem z odrobiną perfum:) Miłego znikam ,bo zajęć mam co nie miara :)

pola - temat jest o facetach a nie o kobietach ze stajlem;) jak chcesz wiedziec jak eyglada kobieta ze stajlem, to wejdz sobie na fotka.pl i zobacz top ten. :D tipsow nie lubie u kobiet. wole krotkie, ale wlasne pazurki. najlepiej z francuskim manicure ;)

Brunet, wielkie, przeogromne i w ogóle dzięki jeśli nie za tip to może hint? ;) do wieczora postaram sie mieć stajla :classic_cool: z tylko jednym wyjątkiem, nie będą mieć tipsów, ewentualnie, gdyby to okazało się zbyt dużym niedociągnięciem dla tego stajlowego imidżu założę rękawiczki ;)

Gość kochliczek
no na fotce jest top ten idalnych facetów i kobiet.nic dodać nic ująć idaeły:)

Gość Poznaniak85
oto kolejny dowód upadku męskości....kobiety dyktują nam co mamy nosić...do jasnej cholery jak uznamy, że różowe polo jest męskie to nic wam do tego czy wam kurwa trujemy dupe , że ubieracie się jak mężczyźni ? jeansy, bluzy, sportowe obuwie itd ? kurwa wy nosicie co chcecie i my będziemy dajcie nam żyć :)

haha co sie tak burzysz pyrofanie;) mi nikt nic nie dyktuje, co najwyzej kobieta moze zasugerowac. ostateczna decyzje i tak podejme sam. no chyba ze jestes jednym z nich.. METROsexuall :D

Gość Poznaniak85
Wysoki Brunet z Sussex jasne zasugerować :D:D:D pantoflem się zrobiłeś i tyle, masz słaby charakter dlatego tak boisz się krytycznego zdania kobiety, że tańczysz jak ci zagrają.. Moja męskość wynika z\ silnego charakteru, a nie noszonych ciuchów...

hahaha wiesz nie pamietam juz ostatnio kiedy dalem sie zasugerowac kobiecie.. co do stroju, fryzury czy tego co mam jesc i pic. ale z 3 miesiace temu kolezanka sugerowala mi prezent na ktory nie mialem pomyslu, dla naszej wspolnej kolezanki. Jaki ja jestem ulegly i podatny na wplywy innych. Jest dla mnie ratunek? da sie to jakos zmienic? doradzcie cos prosze.

Gość david86
kuźwa co za temat tragedia... każdy ma prawo ubierać się jak chce i nosić co chce tak samo z fryzurą. Ja mam dość lasek z tapetami na mordzie a pełno takich. Każdy widze mądry z za ekranu komputera, oceniajcie pierwsze siebie a później innych ale co zrobić taka mentalność polaka...