Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajajajajajajajajajaj

mój facet wyciąga od każdego fajki ... a ja się wstydzę

Polecane posty

Gość pewnie kupiłas w biedronce
brat mojego nie wypomni, bo nigdy nie dołoży:D taki z niego żydek

daj sobie lepiej z nim spokoj :O ja palilam, ale nigdy od nikogo nie bralam papierosow. nawet jak mnie czestuja to nie chce za bardzo brac. moj maz to samo. swoje wyciaga, swoje pali, nie pozwala nikomu za siebie placic i jeszcze za innych placi jak np. my robimy zakupy i ktos jest z nami i tez pare rzeczy wezmie. szczerze Ci mowie, daj sobie spokoj. bo raz ze sie tak zachowuje, ale dwa, Ty mu zwracasz uwage a on sie obraza :O

no wlaśnie wkurza mnie że się obraża, kiedy brak mu kultury. ja mu nie skąpię, stać mnie. ale widzę, że mu to pasuje - i dotarlo do mnie, że koniec drobnego sponsoringu. w sumie wolę zerwać. on mieszka z rodzicami. pracowal za granicą. tam się dobrze czul. żyl z dnia na dzień. tu w sumie klepie biedę. tak twierdzi. ale nie kosztuje go benzyna, nie ma auta, nie kosztuje go czynsz, mieszka z rodzicami, nie wiem czy doklada się im do czynszu. a ja zarabiam jakieś 300 zl więcej. i sama się utrzymuję. czynsz, rachunki, auto ... to ja nie rozumiem. robi ze mnie i z innych glupków.

on jest pusty i leń. tyle powiem

Gość szkoda mi was
oooo...zostaw go blagam cie. nie ulozysz sobie z takim zycia. jeszcze tylko cie pograzy

Gość sam się zmieni na jeszcze więk
na początku znajomości też był taki, nie krepowało go to?

Gość szkoda mi was
kochasz go? chcesz spedzic z nim zycie? jestes na tyle cierpliwa i zakochana zeby starac sie nad nim pracowac? i czy on tak naprawde cie kocha skoro nic do niego nie dociera?

Gość sam się zmieni na jeszcze więk
jak przy nim zostaniesz, to musisz przywyknąc do tego ze w towarzystwie będą krązyły legendy o jego "nie paleniu" i raczej nie bedzie traktowany poważnie. co to za facet który sobie fajek nie kupi? i jeszcze dorabia do tego bajeczkę, ze niby rzuca dla ciebie.

ostatnio jak byliśmy w pubie to powiedział że nie kupił mi piwa z troski o mój żołądek!!! że niby poprzednio straszne gazy miałam, cham jeden.

ktoś się chamsko podszyl z tymi gazami hehe. on taki byl od początku. cholera, zauroczenie opadlo, myślę o nim jako o potencjalnym kandydacie na coś poważniejszego ... i bilans wychodzi średni

Gość zpomnij lepiej
z tego nic dobrego nie wyjdzie,wykorzystuje cię i tyle