Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzana lola

On mnie zdradza- a ja nadal kocham!

Polecane posty

Gość zdradzana lola

wiem, że mnie zdradza, nie mam już złudzeń, ale nie potrafię o nim nie myśleć. Chce odejśc od niego, bo to już drugi raz. Ale jest mi tak cięzko, jak pomyślę , że już nigdy.... niech mi któraś pomoże. Jaki jest sposób na to, zeby się odciąć . Najlepsze jest to, ze biedulek kryje przede mną te drugą, no... ale za późno .JUŻ WIEM! To taka przelotowa panienka, dla niego nic ważnego, dla mnie znów cios. Dokładnie tak jak ta poprzednia.

Gość zdradzana lola
no własnie, chciałabym czuć się zła, ale czuje tylko straszny smutek. Nie ma złości. Tylko smutek. A ja chce być zła, ale nie potrafię.

Gość zdradzana lola
raczej głupia

Gość erthfyghuj
biedulek???!!! z tobą jest coś nie tak facet bzyka się na bokach a ty go żałujesz? buhahahaha chyba wygrał taką głupią gęś na loterii sama sobie jesteś winna, nie szanujesz sie - więc dlaczego on ma to robić ??

Jak bym czytala sama siebie;( mam bardzo podobnie. Moj chlopak zdradzil mnie tez 2 razy(wiem ze nic go z tymi dziewczynami nie laczy).Probowalam od niego odejsc ale nie potrafie i chyba nie chce bo nie wyobrazam sobie zycia bez niego.Jestesmy ze soba ponad 3 lata i nie chce zeby to wszystko co razem przeszlismy tak po prostu prysnelo jak banka mydlana;(

Jak bym czytala sama siebie;( mam bardzo podobnie. Moj chlopak zdradzil mnie tez 2 razy(wiem ze nic go z tymi dziewczynami nie laczy).Probowalam od niego odejsc ale nie potrafie i chyba nie chce bo nie wyobrazam sobie zycia bez niego.Jestesmy ze soba ponad 3 lata i nie chce zeby to wszystko co razem przeszlismy tak po prostu prysnelo jak banka mydlana;(

Gość wiesz co...
ból uzależnia ;)

Gość Mnie facet zdradzil po 5 latac
nie fizycznie - flirtował i spotykał się z licznymi koleżankami, klamał. Ale przestałam mu ufać. Kiedy się o tym dowiedziałam, dałam mu 2 dni na wyprowadzkę. Minął rok... kocham go wciąż... ale jakby mniej... i mam nadzieję, że kiedyś, kiedyś... spotkam faceta któremu będę mogła ufać, który będzie moim partnerem Choć mam aż 30 lat... RZUĆ GO

Gość zdradzana lola
no chce odejśc, ale sie męczę, jak to zrobić żeby poczuć złość. No i dzięki tej , która napisała o buchaniu, bo jakoś nie dopuszczałam tego do wyobraźni, tzn odsuwałam tę mysl

Gość mala1.1
lolu...jeden raz mozna wybaczyc, znalezc jakies usprawiedliwienie, nawet na sile. Po drugej zdradzie juz nie mozesz miec zludzen. On to robi i wyglada na to, ze zawsze tak bedzie. Chcesz takiego zycia? Chcesz cierpiec? to z pewnoescia trudne, ale zostaw go. Nie czekaj, tylko odejdz. Juz i natychmiast!

to się tak wydaje ze jest łatwo zostawić chłopaka jak on zrobi ci takie świństwo a to wcale nie jest takie proste... też byłam w takiej sytuacji wróciliśmy do siebie i było super jeszcze przez rok ale później się przeprowasziłam i nie bylo szans na bycie razem.... mogło być pięknie więc niczego nie skreślaj...odpowiedz mi co zrobić?? Chłopak kóry mi się podoba jest troszkę niższy ode mnie.. co zrobić żeby zmaleć??jest na to sposób??Czy jak sie chudnie to się maleje i czy maleje się od kawy i alkoholu??on dużo pali i to przez to \"nie urusł\"

mam podobna sytuację. jestem z nim 5-ty rok. Od 5-ciu dni sie nie odzywa, nie pisze, nie dzwoni, bylam u niego we wtorek, mowil jakies glupoty , byl nieobecny myslami, weszlam di niego do salonu a on nawet sie nie odwrocil do mnia. Powietrze !!! Mimo tego zaczelam rozmawiac i pytac o ktorej skonczyl prace ( widzialam do na miescie przed 15-ta) , a on do mnie : a co to przesluchanie ? Jest lekarzem . Intuicja mi mowila ze spedzil to popoludnie z jakas kobieta. Do mnie zadzwonil o 21.30 , a ja wariatka pojechalam jak na skrzydlach. Boze , jak mam sie z tego wyleczyc ? Nie mam sil, a wiem ze jestem juz dla niego niczym. Ktos kto kocha i tyle dni milczy ? Trauma. Pomozcie mi sie z tego otrzasnac ! Prosze ! Pomocy !

gdyby mnie facet zdradzil to nawet nie chialabym na niego spojrzec:o

chyba nie chce w to wierzyc ze mnie zdradza, ale musze pozbawic sie zludzen, tylko jak to zrobic ?

Gość
Rzucaj i tyle. Zdarjce kopnij w dupe. Powiedz, że wolisz być jego przyjaciółka bo jako chłopak się nie sprawdza (ogólnie za słaby jest)-to ruszy każdego faceta :D

Wick, dzieki, pisz wiecej , mam swiadomosc ze powinnam kopnac w d.. , aczkolwiek pewnie mi zal tych lat. Ale sam powiedz, dal bys rade kobiete ktora kochasz zostawic bez slowa ? Od wtorku cisza ?

Nie mam rzeczowych dowodow o zdradzie , ale chyba wszystko na to wskazuje prawda ?

Gość ;(((
Zerwałam z chlopakiem i na drugi dzien calowal sie z inna i przytulal.. Z moja kolezanka.. Ale ja nie umiem o nim nie myslec caly czas placze.. w tamtym roku tez ze mna zerwał i na drugi dzien sie tez calowal z innaa .. Co ja mam zrobic ? Jak o nim nie myslec ? :((

Gość nocą zrywała maki
moja droga ale po co masz go rzucać? kogo w ten sposób bardziej ukarasz - jego czy siebie? wszyscy faceci prędzej czy później zawodzą, taka ich słaba natura, podatna na wszelkie impulsy. jeśli go kochasz nie dziwię Ci się, że możesz mu wszystko wybaczyć. Ty wiesz, jak ważny jest dla Ciebie i ile jesteś mu skłonna wybaczyć, czy zasługuje na to czy nie. Z facetami jak z czekoladkami - nigdy nie wiesz co Ci się trafi:P ale to zawsze może być coś dużo lepszego. jeśli z nim zostaniesz ryzykujesz że nie spotkasz nikogo kto bardziej będzie na Ciebie zasługiwał. Ale kto powiedział że nie możesz z nim być a jednocześnie szukać sobie następnego/tego drugiego?:P

Gość ;(((
Ale ja nie chce do niego wracac. nie ukladalo sie nam .. Tylko najbardziej mnie boli to ze on sobie znalazl juz inna moja KOLEZANKE.. Oni beda ze soba a ja nie moge na to patrzec co ja mam zrobic :(

Gość znafffca kobietów
Lubicie być zdradzane.

Gość ;(((
Moze mi ktos powiedziec co ja mam zrobic ?

Piszesz ze tamta to nikt dla niego wazny...czyżby??? chyba Ty dla niego niestety byłas mniej ważna ze tak Cie potraktował i nie liczyl sie z Tobą.

Gość znafffca kobietów
znajdź sobie nowego gacha.

Gość włośnica
Włazicie tym facetom w doopę a oni wami dlatego pomiatają bo robicie z siebie kompletne idiotki :D Ot, cała tajemnica!

włośnica....zgadzam sie:) jak facet ma nie korzystać z okazji jak i tak wie ze kara go za to nie spotka.

Gość Doti:)
:((-jak mozesz wogole wracac do takiego chlopaka?? zakoncz to wszytsko i zacznij zycie na nowo

autorko każda po takim zachowaniu faceta by nadal kochała, bo miłość nie zniknie z minuty na minute. Ale trzeba mieć godność!!!! dziwie sie ze go w ogóle rozpamiętujesz. Tez mnie facet zdradził i posłałam go gdzie pieprz rośnie, mimo ze cierpiałam jak cholera:(