Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola_po_prostu

przyspieszanie miesiączki

Polecane posty

hej, wiem ze na kafe jest juz sporo podobnych tematow, ale moje pytanie jest bardziej hm zlozone, poza tym co nam zaszkodzi ja troche pozasmiecac ;P oczywiscie poczatek pytania znany... ble ble ble wyjezdzam i akurat wypadnie mi okres bla bla. chcialabym przyspieszyc (nie opoznic) okres, nawet jeden dzien wystarczy, ale najlepiej wiecej ;) 1.czy sa jakies DOMOWE sposoby (wiem ze to brzmi durnie, bo takich sposobow udowodnionych naukowo NIE MA, ale tonacy brzytwy sie chwyta, jak to mowia.) na przyspieszenie? tylko prosze nie pisac o tabletkach hormonalnych/antykoncepcyjnych ani o wizycie u gina, bo nie mam na to czasu niestety a antykoncepcji jeszcze nie stosuje. i jeszcze jedno: 2.czytalam o goracej kapieli i moczeniu nog, ale moim zdaniem (nie wiem czy slusznym), to po prostu zwieksza sie ilosc krwi i okres moze i sie zacznie wczesniej, ale bedzie trwal dluzej. prosze o wyprowadzeniu mnie z bledu jesli sie myle ;)

Gość sposobu nie ma żadnego
są ewentualnie wtedy gdy okres się spóźnia, ale nie gdy chce się aby był on wcześniej. Gorąca woda, aspiryna, malwa, to wtedy gdy się spóźnia. A środki te wzamagają krwawienie i okres nie będzie dłuższy bo w momencie gdy dostaniesz i je odstawisz okres będzie tylko w ten dzień intensywniejszy i.... skończy sie wcześniej:p ja zawsze gdy miałam bardzo męczący pierwszy dzień okresu, np dużo wysiłku fizycznego, to miałam znacznie obfitszy ten dzień, a na drugi krwi tyle co nic:p

oo super dzieki ;) 1.a czy myslicie, ze moczenie nog w goracej wodzie daje to samo co goraca kapiel? 2.czy te \"srodki\" ktore wywoluja okres jak sie spoznia, nie zadzialaja wtedy, gdy chce go miec wczesniej?

Gość katar zyna
odswierzam, tez bede miala ten problem, ale dopiero za 3 tygodnie.

Gość katar zyna
heloł...

Gość to co wymienione wyzej
jeszcze alkohol, sauna, wysilek fizyczny, ogolnie przebywanie w cieplym ;) to przyspiesza okres. Jednak nie licz na duzo... tak dzien wczesniej, moze dwa ;)