Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madname100

Czym zaskoczyc chłopaka

Polecane posty

Gość madname100

Mam do Was pytanie. Chciałabym sprawic przyjemność swojemu chłopakowi w swerze intymnej, zrobić cos wystrzałowego coś czego sie nie spodziewa ale nie mam pojecia co to moze byc. Moim jedynym pomysłem jest zabawa z bitą smietaną. I dlatego mam do was prośbę, żebyście mi powiedziały/eli. Czym wy zaskakujecie swoich mężczyzn, a jesli czytaja to panowie to czym chcieliby byc zaskoczeni.

Gość gryzielda
Ja do swojego przyszłam w dość krótkim płaszczyku. I zaczęłam go zdejmować w momencie, gdy mój men otworzył drzwi. Zastygł ;) Gdyby mógł wziąłby mnie na klatce :D

Gość gryzielda
oczywiście pod płaszczykiem nie mialam nic ;)

Gość madname100
No to akurat nie wchodzi w grę bo to on wtedy do mnie przyjdzie:) A nasze dotychczasowe życie erotyczne było spokojne i zrównoważone głównie za moją sprawą bo troche sie boje rzeczy "ekscentrycznych" ale czuje ze on tego potrzebuje i dlatego chciałam go czymś zaskoczyć

Gość -chlopak
coz... mozesz isc w strone zaproponowana przez gryzielde, mysle, ze jesli wolisz "spokojniejsze" zachowania to wlasnie jakies ubranie zaskakujace moze byc dobrym pomyslem. Bita smietane bym odradzal... chociaz jesli chlopak jest wielbicielem bitej smietany - moze byc ciekawie :) wiekszasc mezczyzn pewnie wolalaby zaskakujace zachowania w lozku, bardziej wyuzdane niz na codzien.. ale to musi sie podobac tez Tobie inaczej nie ma sensu sie w ogole nad tym zastanawiac

Gość madname100
Właśnie o to chodzi ze chce sie przełamać bo cały czas jest tak jak ja tego chcę, a tym razem chce jemu sprawic przyjemność

Hmm... no to moze jakas odjazdowa noc... Mojego to zawsze kreci! Wpadam z torba z ciuchami i oznajmiam ze dzisiaj zostaje... pozniej gdzies wyskakujemy bawimy sie do 3-4 nad ranem i wracamy do domu prysznic sexy wdzianko... I zacznij od pieszczot! Faceci to uwielbiaja! Kus go jak najdluzej i szeptaj nie za grzeczne slowka do uszka! Uwierz mi to podziala :)

Gość Annakia
A może spróbuj mu zawiązać oczy? Mojemu to się bardzo podoba, gdy od czasu do czasu zakrywam mu oczy apaszką lub własną bielizną i nie wie czego ma się spodziewać ;) A zamiast bitej śmietany proponuje sosy do lodów, np czekoladowy :D Sama bielizna może być miłym zaskoczeniem, np jakiś seksowny, lekko wyuzdany gorsecik ;) Możesz mu także zafundować masaż kostkami lodu wzdłuż linii kręgosłupa. Jest też bardziej ekstremalne wyjście- zrób sobie kolczyk (o ile nie masz) np w pępku :) Nie mówię już o bardziej hardkorowych miejscach przekłuć, bo sama tego raczej nie uznaję :P Możesz też spróbować zaszaleć z depilacją intymną (jeśli do tej pory byłaś gładziutka to zrób sobie dla odmiany paseczek ;) ) albo przywiązać mu apaszkami ręce do łóżka i przejąc kontrolę nad calutkim jego ciałkiem :D Pozdrawiam

Gość Ruchaczozord
Ja bym chcial aby moja laska wylala czekoladowy sos na mojego penisa a pozniej zlizywala to godzinami az do wyczerpania sosu.

Gość uppppp
czym zakoczyc ? powiedz ze jestes w ciazy :P

Heh ciaża nie wchodzi w grę:) a opcja z sosami do lodów bardzo mi sie podobaja teraz załuje ze nie zaopatrzyłam sie jeszcze w kajdanki:) ale cóz jakos sobie bede musiała poradzic:)

Gość Mariuszzzzzzzz
:D brawo dla Alfredda

Gość Alfreddd
moj chłopak był swego czasu bardzo zaskoczony jak wyjąłem sobie z dupy łyżwy. teraz juz mu to niestety spowszedniało, ale warto spróbować!

Alfreddd genialne pomysły szczególnie ten pierwszy:) ale wybacz nie wykonalne jak dla mnie:):P miło ze sie starasz:):]

polecam zawiazanie oczu facetowi to jest naprawde niezle jesli do tej pory seks byl raczej tradycyjny. caluj po calym ciele ocieraj sie o niego i schudz coraz nizej w kierunku jego penisa mozesz wziasc go do reki przestawac pocalowac go w usta i znow powoli do dolu bedzie myslal ze chcesz mu zrobic loda pod koniec tej gierki zrob to i dobrze jakbys po chwili zdjela opaske z oczu zeby mogl podziwiac i wzrokiem twoje poczynania :) zawiazywanie rak tez jest spoko:) jesli tego nie robiliscie niegdy wczesniej to wlasnie to bedzie mile zaskoczenie!

a jestes zaskakująca?:)...zaskocz bedzie zaskoczony ;)

Jak narazie skłaniam sie do wprowadzenia w zycie pomysłu rutki:) A czy ktoś ma jeszcze jakies pomysły?

Gość Bogdane Tomaszewskełe
daj się przyłapać z jego kumplem a zaskoczenie murowane

Gość przebierz...
,,sie w cos

Gość przebierz...
... zaloz ciuchy jak dziwka, albo jak pielegniarka itp

Gość przebierz...
ale do tego koniecznie szpilki.. faceci tez lubia ponczochy.. takie standardowe. ale zawsze dziala :)

Gość ninka1979
obowiązko dokładnie wydepiluj pipke i anuska, najlepiej pastą cukrową, chłopak napewno się ucieszy

Gość przebierz...
a co to jest ta pasta cukrowa? moze mi taz sie przyda :)

Gość oj tak tak
pończochy działaja cuda chciaz mój tylko pierwszy raz sie strasznie nakręcił na nie, a poźniej już go to az tak bardzo nie ruszało zmiany w owłosieniu pipkowym to tez fajna sprawa

Gość jh5667yuj
jak zasnie zepnij go kajdankami, zarzuc mu lniany worek na glowe i obrzezaj mu sutki żyletką, emocje gwarantowane.

Gość ninka1979
pasta cukrowa najlepsza sprawa do depilacja , trwała ja przy wosku i nie boli tak mocno ale efekt długo długo lodowisko