Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajtekbezmajtek

glupie wakacje ... nie umiem odpoczywać. nuda mnie męczy

Polecane posty

Gość kajtekbezmajtek

pierwszy raz od 10 lat nie pojechalam latem do pracy za granicą. bo nic nie znalazlam. w sumie to nawet czuję się oszukana przez pośredników: wydzwanialam, jeździlam ... nic. przedtem jeździlam na wlasną rękę i bylo ok. ale teraz zachcialo mi się zmieniać kraj. i tak siedzę w pustym mieszkaniu już od miesiąca. nie pójdę do sklepu dorobić - koleżanki lub uczniowie mnie zobaczą. jestem nauczycielką. zresztą ... chodzi mi o to, że strasznie ciężkie są dla mnie te wakacje. nie umiem wypoczywać. od 17 roku życia moje lato to praca za granicą. nie nauczylam się wypoczywać. tak się chcialam podzielić refleksją ...

Gość kajtekbezmajtek
tylko mi nie wypisujcie, że nauczyciel obija się 10 miesięcy. nie o to chodzi. te dwa miesiące wolne top masakra. za 1200 zeta (dobrze, że placą za to nicnierobienie, budżetówka ma swoje zalety). zresztą ... nie umiem wypoczywać. porażka

Gość kajtekbezmajtek
nie chcę dokuczyć ty, którzy latem pracują jak w każdy inny dzień. po prostu nigdy nie robilam sobie gdzieś urlopu, nie wypoczywalam jakoś specjalnie. bez sensu taka hm, ulomność :)