Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość zmienić stan rzeczy
Gryska Ty się tak nie staraj dziewczyno bo tu już tłumy ludzi usiłowały przekonać ich w czym problem i się nie dało. A nawet jak dziewczyna sama usiłuje poderwać te męskie "królewny" to wietrzą podstęp i bronią zaciekle swojej cnoty. Zdjęcia są piękne. Kurcze chyba każda kobieta jest próżna, bo oglądając coś takiego aż mam ochotę zaryzykować i też sobie pstryknąć podobne foty!

\"ardzo brzydki nie musi być, wystarczy, że oprócz brzydoty jest też biedny i już nie ma szans\" a jak do tego jest nudny nie chodzi na imprezy jest małomówny albo z charakteru albo z głupoty/nudny jest nieśmiały nie zrobi kariery to tym bardziej nie ma szans \"to przeszkadzało bardzo to coś byś z tym zrobił\" tylko jak by było później? Przecież jak się nigdy nei miało dziewczyny i innych takich to niewiadomo czy by sięchciało mieć. Zgodzicie się?

Gość GrySka
korjonos codziennie chodzisz na ten cmentarz?:o nie masz innych zajęc ? zmienić stan rzeczy moze masz racje ale nie wiem po co z tymi spamami tu wjezdzacie , ktos sie daje jeszcze na to nabrac?

Znajdź dziewczynę która chciałaby ze mną być Nie obchodziloby ją jaki jestem ale jakie moga być z tego dzieci przeraziłaby sie i uciekła Takie są fakty dlatego bezsensu są gadki o tym jakim trzeba być ważne jest jak trzeba wyglądać

Nie mam innych zajęć. Ale chodzę co kilka dni, jest zimno a ja jestem raczej leniwy.

Gość oferm ma
"Zdjęcia są piękne. Kurcze chyba każda kobieta jest próżna, bo oglądając coś takiego aż mam ochotę zaryzykować i też sobie pstryknąć podobne foty!" jak sie tylko ma odpowiednie warunki to nie widze powodu zeby nie. niktóre są naprawdę niesamowite :D

Gość GrySka
wiecie co robie ostatni post i spadam na kazdym kroku udowadniacie ze NIE CHCECIE NIC ZMIENIC W SWOIM BEZNADZIEJNYM ZYCIU i wszystkie nieszczescia wlasnie z tąd sie biorą z waszego lenistwa zycze otrzezwienia a jak nie to przynajmniej pogodzenia sie z losem bo mozna byc brzydkim ,biednym , glupim,nudnym, ale jak sie akceptuje siebie samego to da sie zyc w przeciwnym wypadku korjonos bedzie mial wiecej osób do odwiedzania na cmentarzu 🖐️ powodzenia

Gość zmienić stan rzeczy
Gryska to nie były spamy! Pierwsze zdjęcie jakie tu wstawiłam to było zdjęcie do profesjonalnej galerii polskich fotografików-amatorów. A zrobiłam to bo jak widać słowa do panów nie przemawiają, więc stwierdziłam, że może piękno kobiecego ciała przemówi!

Gość zmienić stan rzeczy
jak sie tylko ma odpowiednie warunki to nie widze powodu zeby nie. niktóre są naprawdę niesamowite Warunki może nie idealne, ale jakieś tam są. Za to jaka by była pamiątka na stare lata! Oczywiście w necie bym ich nie udostępniła. Hmm... no właśnie czy ja bym je komuś pokazała?

\" zaraz nastulam x powodow jak wygralem \" i myslisz, ze jak napiszesz, że nie masz dziewczyny bo: \"jesteś przystojny, bogaty, masz fajny samochód i wszystko a wszystkie kobiety to wredne materialistki które lecą na twój majątek a nie cudowną osobowość\" to któraś ci uwierzy? :classic_cool: :O \"A nawet jak dziewczyna sama usiłuje poderwać te męskie \"królewny\" to wietrzą podstęp i bronią zaciekle swojej cnoty.\" chyba talko andrzeja z biłgoraja dawien dawna ale on zniknął więc pewnie robi karierę i ma dziewczynę

Gość oferm ma
no to idź na całość "A nawet jak dziewczyna sama usiłuje poderwać te męskie "królewny" to wietrzą podstęp i bronią zaciekle swojej cnoty." bo chyba nikt tu nie przychodzi żeby podrywać tylko co najwyżej żeby sobie ponarzekać. co to za podryw "na prawiczka". żałosna błazenada.

"A nawet jak dziewczyna sama usiłuje poderwać te męskie "królewny" to wietrzą podstęp i bronią zaciekle swojej cnoty." Ciekawe czy ktoś z obecnych był w takiej sytuacji? Szczerze w to wątpie.

Gość zmienić stan rzeczy
Spokojnie panowie co do mnie możecie być spokojni - jeszcze nigdy się na narzucałam mężczyźnie i nie zamierzam tego stanu rzeczy zmieniać. Tylko może Wam wyjaśnię coś czego do tej pory o dziwo nie zauważyliście. Jesteście od tak dawna na kobiecym forum, piszecie zawsze to samo i panie zawsze mają takie same argumenty starając się w Was wszczepić ziarenko nadziei. Kobiety są już takimi samarytankami, poza tym mają bardzo rozwinięty instynkt opiekuńczy. Czy nigdy Was nie zaskoczyła ta prawidłowość? I nie mówcie, że nie zauważyliście jak czasami wręcz usilnie jakaś usiłuje z Wami nawiązać bliższy kontakt...

cartoon, jak możesz pytac o coś takiego. Nikt nie lubi śmierci. Czy ty wiesz w ogóle czym ona jest? Widziałeś ją? Czułeś? Zmarł ci ktoś bliski? Patrzyłeś na jego śmierć?

Gość oferm ma
oczywiście że zauważyliśmy. jesteśmy prawiczkami, nie idiotami. tyle że to właśnie wynika z faktu że kobiety mają rozwinięty jakieś tam matczyne instynkty które im się w takich sytuacjach uaktywniają, do tego prawiczki faktycznie chyba rzadziej są kretynami więc przez słowo pisane robią dobre wrażenie. dlatego tyle tu tekstów w stylu "ja nie wierzę żebyś ty był taki czy taki". a rzeczywistość jest taka, jaka jest. i nie ma co nikogo na siłę przekonywać że jest inna.

Gość zmienić stan rzeczy
do tego prawiczki faktycznie chyba rzadziej są kretynami No to faktycznie dobrze jest przynależeć do tej grupy. Poza tym odniosłeś się tylko do jednej rzeczy o jakiej pisałam tzn o pocieszaniu. Ale są też takie, które chcą Was poderwać, a tu nie tylko się włącza instynkt macierzyński, ale też zauroczenie tą Waszą inteligencją i wrażliwością. Ech staram się w ramach damskiej solidarności pomóc koleżance, ale nie idzie mi...

Gość oferm ma
może i jestem cyniczny ale w zauroczenia wrażliwością i inteligencją (jakakolwiek ona by nie była) to ja nie wierzę po prostu. myśle że ta chęć poznania bardziej wynika z ciekawości. z niedowierzania że taki jeden z drugim potrafi powiedzieć składnie dwa czy trzy zdania a jednocześnie w sferze seksualnej znajduje się gdzieś na poziomie 16 latka. proszą więc: "przyślij mi zdjęcie" (w domyśle "niech zobaczę jak cuś takiego wygląda"). sporo też jest tu kobiet rozczarowanych swoimi dotychczasowymi związkami, samotnych i stęsknionych. a wiadomo - tonący brzytwy się chwyta. tyle że (tu już muszę mówić w swoim imieniu) w tzw "realu" czeka je rozczarowanie. ja naprawdę nie jestem atrakcyjnym facetem i nigdy się kobietom nie podobałem. stąd się wzięła moja sytuacja. nie z przekonań (jak niektórzy tu twierdzą) nie z mojej religijności ani nie z pecha.

Gość zmienić stan rzeczy
Zgadzam się z Tobą. Jednak takie są reali internetu i przebywając tu będzie Was to spotykało. Zresztą zauważyłam, że oprócz a ja wygrałem życie, też często sami sobie udzielacie dobrych rad. Po prostu tak to jest jak ktoś stoi z boku to ma wrażenie, że na problemy tej drugiej strony można zaradzić. Sama też długo miałam podejście podobne do Twojego (tu pojawia się łzawa historyjka): jestem brzydka nikt mnie nie zechce. A po prostu byłam zakompleksiona plus parę innych rzeczy się na to złożyło. Uświadomienie, że mogę się podobać jakimś mężczyznom przyszło mi w dość późny wieku. Ale pewnie ile ludzi tyle historii.

\" po prostu byłam zakompleksiona plus parę innych rzeczy się na to złożyło. \" ale pomiędzy \"jestem zakompleksiona\" a naprawdę jestem nieatrakcyjna jest chyba pewna różnica?

Gość zmienić stan rzeczy
ale pomiędzy "jestem zakompleksiona" a naprawdę jestem nieatrakcyjna jest chyba pewna różnica? Czasami tej różnicy nie ma przynajmniej jeśli chodzi o skutki. Tak to już jest, że jak na prawdę mocno uwierzysz w swoje kompleksy to masz minę gdy ktoś płci przeciwnej na ciebie spojrzy: czego chcesz kretynie, nie podchodź (to mi też uświadomiła koleżanka kiedyś, że patrzę na facetów tak jakbym chciała ich zabić, a jakiś chłopak, który się mną zainteresował, powiedział z kolei innej mojej koleżance, że mam chyba jakieś problemy ze sobą, skoro jestem taka agresywna).

to wszystko jest fajne i w ogóle ale... :O za niektórymi nigdy się nikt nie oglądał a tym bardziej nie pytał koleżanek o .... zresztą poza wyglądem trzeba mieć coś jeszcze... a ty się tak w tym odbiorze skupiasz tylko, \"że ktoś nie wygląda tak żeby się ktoś zainteresował\".

\"\"A nawet jak dziewczyna sama usiłuje poderwać te męskie \"królewny\" to wietrzą podstęp i bronią zaciekle swojej cnoty.\"\" a skad pewnosc, ze ktoras probowala? Niech prawiczki, ktorych kiedykolwiek probowala poderwac dziewczyna, podniosa reke do gory. \" panie zawsze mają takie same argumenty starając się w Was wszczepić ziarenko nadziei.\" jakie ziarno nadziei? Bo twierdzicie, ze zeby miec dziewczyne nie jest potrzebny wyglad, ale pewnosc siebie? Tylko jak go zdobyc, skoro niepewnych siebie facetow uwazacie za smieci? \" I nie mówcie, że nie zauważyliście jak czasami wręcz usilnie jakaś usiłuje z Wami nawiązać bliższy kontakt...\" o, ze mna to zadna nie usilowala.