Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojej jaka pogoda

spodenki, pomocy

Polecane posty

Gość ojej jaka pogoda

Witajcie ;) mam nadzieję, że uzyskam tu ,małą pomoc w takiej sprawie... otóż, dostałam spodenki, są podobne do tych: http://allegro.pl/item399871568_nowe_czarne_szykowne_river_island_rozm_12.html jednak mają mankiety na końcu nogawki...są super, strasznie mi się podobają, jednak nie wiem z czym je nosić, żeby się ładnie wszystko komponowało... dodam, że są dla mnie do kolan no i nie wiem jakie buty do nich zakładać, bo są zarazem eleganckie (kant i mankiety) i takie troszeczkę "męskie", jaką górę, czy starczy zwykła koszulka, czy lepiej założyć jakąś koszulową... ehhh doradźcie ;) plz

Gość hehehe ale zestaw
pewnie dlatego wyglądasz jak pudełko :-)

ja bym widziała do nich sandałki na obcasie lub eleganckie klapki z bluzeczką koszulową (niekoniecznie białą). Coś w guście który pokazała Pudełko. W Orsayu widziałam tez śliczny biały bezrękawnik, z przodu zapinany na guziczki z takimi jakby falbankami przy dekoldzie. Zaryzykowałabym też do nich płaskie, eleganckie japonki, białą bokserkę plus długie korale :) Pozdrawiam

Gość ojej jaka pogoda
dzięki za odpowiedzi :) :*

Gość japonki japonki
eleganckie japonki - niczym oksymoron ;]

Gość japonki hej
dlaczego? istnieją przecież japonki w typie bardziej sportowym niż inne... zapewne o to chodzilo