Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no zalamka

dlaczego tak zareagowal?

Polecane posty

Gość to nie są żadne...
powiem Ci coś fajniejszego:) moja kuzynka się spotkała z jakimś kolesiem i on oczywiście chciał od razu do rzeczy przejść (kuzynka lat 22, dziewica), powiedziała mu , że ma okres , a on na to: to wróć jak wyzdrowiejesz:):D później mu powiedziała że się z nim więcej nie spotka, że poza tym jest dziewicą, więc obiecał: "pomogę Ci się tego pozbyć" więc nie trafiłaś zle:)

Eh, no jeszcze jedna uwaga... ten mój pierwszy miał średnie wykształcenie i ogólnie taki trochę prymityw... drugi wykształcenie wyższe i dobrą pracę. Więc szukaj generalnie wśród kumatych :P

Gość to nie są żadne...
bardzo, normalnie aż żal odmówić;)

Gość no załamka
on ma 27 lat! wyksztalcenie wyzsze, pracę, normalny,rodzicow tez poznalam, wszystko przyzwoicie ale jak sie poznalismy blizej to ciąży na nim przeszlosc, calkiem grzeczny nie jest... byl w zwiazku z dluzszym stazem -7 lat, wiec w sumie nie dziwne ze wtedy do czegos doszlo:/ drugi polroczny ... od jakiegos czasu sam, na przelotny seks sie nie decyduje, twierdzi ze umie wyhamowac na imprezach itp ale kiedys byl nawet ze starsza... Dobrze sie dogadujemy, swobodnie sie przy nim czuje, duzo mamy wspolnego wiem ze to sa poczatki wiec to naturalne, ale dal mi do zrozumienia ze ma zasady i nie bo o nich powiedzial tylko widze, po zachowaniu, nie wiem czy nie przesadza w tym momencie... Nie traktuje swojego dziewictwa jak balast, wlasciwie to sie nia nie czuje:/ moze nie mialam normalnego pelnego stosunku ale cos juz wiem w tych sprawach, a jesli chodzi o ewentualna blonke, to mialam usg dopochwowe ale to chyba nie jest zbyt romantyczny pierwszy raz:/i wiem, ze tak calkiem ciasno tam nie jest. troche mi przykro, ze ktos odmawia bliskosci z takich powodow:/ powiedzialam mu że będę czekać by się odezwał, bo tak jakos nie wiedzial wczoraj co powiedziec poza tym co juz napisalam, a niechybnie musielismy sie juz rozstac... ale zastanawiam sie czy samej nie wykonac pierwszego kroku, choc nie chcialabym wyjsc na desperatke:( ale mysle, ze nalezaloby jeszcze do tego wrocic i wyjasnic w czym problem? jak myslicie?

Gość polikop
zareagował tak bo to jednak jakieś zobowiznie wobec ciebie, a on chce nacieszyć się zyciem. A dziewica to kłopt,nie daj boże jeszcze będziesz chciała wyjśc za mąż?