Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrus349

pomocy!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość piotrus349

pomocy drogie panie bylem z dziewczyna ktora chcial mnie pokochać mowila ze jestem najwpanialszy na świecie nikogo takiego nie poznala chciala sie zakochać przeżyliśmy dożo wspolna spacery pocalunki przy zachodzi slońca jak mam ją rozkochać w sobie probowaliśmy doslownie wszystkiego ale ona nie może choć chce co mam z tym zrobić jak mi powiedziala ostatnio ze chce mnie pokochać ale nie może rozplakalem sie a jak zobaczyle to pto powiedziala ze jak chcem to możemy być razem zresztą wtedy tez plakała jak ja płakałem co ja mam robić??????

Chcem ale nie mogem... Na siłe nikt nikogo nie pokocha. Skoro nie przyszła jej miłość do Ciebie sama to mówi się trudno....

Gość piotrus349
to znowoja ona chce być zemną ale bez miłosci co ja mam robić jak ją w sobie rozkochać jestem czoly wrażliwy pomocny zawsze przyniej jestem jak ją w sobie rozkochać bo niechcem zeby byla emną z żalu albo z poczucia winy że mnie skrzywdziła pomożcie bo to nagła sprawa jestem zdołowany co ja mam robić to stało sie wczoraj to śmieszne znaliśmy sie 5 lat ale nie zwracaliśmy na siebie uwagi do teraz 4 dni były takie jak rok tyle sie zdażyło i niemoże mnie pokochać mowi ze jestem wspaniały i nikogo takiego nieznała jeszczemoże ze chce ale niemoze niektoży mowią ze nam czasu trzeba ale jak mam ten czas zaplanować jak się zachowywać co robić teraz mowi ona ze jeszcze z nikim nie była tak blisko a jednak nie może się zakochać a mamy po 18 lat niewiem zdaje sie nawasz mowi mi ona ze coś z nią nie jest tak bo każda inna joż by byla ze mną nigdy mi nieodmowila pocałonko niewiem co robić może do psychiatry pojść pomożcie ale nie do psychiatry lepiej nie niewiem piszczie prosze

Gość piotrus349
jestem tak zdesperpwany ze nie zwracam uwagi na błedy ani na kropki i przecinki to stało się wczoraj

Gość to jej na trochę zniknij z
zycia, jak to nie pomoze to juz nic. :O