Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingusiaaaaa________

Chce przytyć i postanowiłam zaczać

Polecane posty

brać te tabletki (1 dziennie) http://www.bcaa.pl/megabol-dibencozide-magnu m-200kaps-p-500.html?osCsid=8d7f0e2046fdfe12115388791cbb9c1f czy muszę jeszcze brać coś z białkiem do tego ? :O czy wystarczy jak będę normalnie jeść ??

jeżeli ktoś się na tym zna to proszę o odp :)

Chciałam tylko napisać, że mi link nie działa, który podałaś.Też bym chciała przytyć.Jest taki płyn \"Nutrison\" ale jest niedobry w smaku i drogi, ok.7 zł za buteleczkę, podobno pomaga przytyć

a ile wazycie i przy jakim wzroscie? tez kiedys mialam ten problem 170cm i 47 kg no i znajoma matki polecila mi jesc kasze na mleku, tak jak male dzieci sie tym zajadac i w sumie to dodalo masy a teraz zajadam sie spaghetti i tez efekt niezly, a chociaz przebilam kilka kg wage do ktorej dazylam to nie potrafie odstawic makaroniku:)

Gość zacznijcie palic jointy

Po jointach bym schudła jeszcze bardziej, a tak na serio.Mam 1,76 cm i ważę 56 kg :( od dziecka walczę z niedowagą i złosliwymi komentazrami, chociaż znajomi mi wciąż powtarzają, że "lepiej być za chudym niż za grubym" (oczywiście jesli ta chudość jest naturalna, tak jak u nas :) ).Obżeram się w Mc Donaldsach, codziennie tona ciasteczek i innych słodkości, treściwy obiad i...nic.Nawet czytałam poradniki dla tych, którzy chcą schudnąć-ja robilam wręcz odwrotnie, dowiadywałam się co jest najbardziej kaloryczne i się tym zajadałam, też bez skutku.A ten Nutrison pomaga ale na opakowaniu pisze, że najlepiej WYPIJAĆ 2 BUTELKI DZIENNIE, CZYLI 14 ZŁ NA DZIEŃ.Strata kasy i totalnie ohydne w smaku

Chodzi mi o Dibencozide Magnum... Mam 18 lat, 162 wzrostu i ważę 49 kg :( Hmm z tą kaszką dobry pomysł :P a to jadłaś zwykłą manna na 3% mleku ? :) czy taką dla dzieci ??

Ale ja się jakoś źle czuję z tą wagą :P chciałabym ważyć 54 :)

a co teraz ważysz więcej? :)

Gość ifg
A ja mam 20 lat, 163cm wzrostu i waze 45kg:( Jestem nie tyle chuda, ale bardzo drobna. Chcialabym byc bardziej potezna. Bioder juz niestety nie da sie poszerzyc, ale zeby chociaz udalo mi sie przytyc to by bylo dobrze;) Nigdy sie nie odchudzalam, bardzo lubie jesc, ale tak jak u was, niestety kg nie przybywa:( Witajcie w klubie;)

Gość ifg
Dodam, ze moja wymarzona waga to 50 kg, do takiej daze. Widzialam, ze wyzej ktoras z was pisala, ze ma 162cm i wazy 49kg, wedlug mnie to wcale nie jest za malo, to jest idealna waga:)

No to ja właśnie tylę ważę :) ale dla mnie to za mało... i tak udało mi się przytyć 3 kg, bo ważyłam wcześniej 46 kg. Też jestem drobniutka... mam 18 lat a jak ktoś mnie poznaje to daje mi 14 :P A podaj mi Twoje wymiarki :)

Gość ifg
Ja mam 20 lat, a wszyscy mysla, ze gora 15 lub 16:P

Gość oj dzieci dzieci...
:D

Gość Kingusiaaaaaa____
A podaj Twoje wymiarki :)

Gość ifg
ja to nawet nie mam wymiarków taka chuda jestem:O