Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsfsf

Haha! Właśnie sobie przypomniałam dzisiejszy sen!

Polecane posty

Gość dfsfsf

No aż parsknęłam śmiechem. Słuchajcie, śniło mi się że znalazłam gdzie bardzo dużą żabę. Żaba była piękna, zielona i mniej więcej wielkości kota. Wykąpałam tą żabę, tzn z wierzchu umyłam szamponem i spłukałam, włożyłam do torby tak że widziała co się dookoła dzieje i zaczęłam wędrówkę po łąkach, po mieście, po piwnicach jakiegoś zabytkowego budynku, sklepach zoologicznych, stawach miejskich... żeby znaleźć miejsce gdzie mogę żabę bezpiecznie wypuścić. Ufff, męczący był ten sen bo nawet raz trafiłam do jakiejś piwnicy ze stromymi schodami, jakiś dziwny facet mnie tam zaczepiał, wygramolałam się z tamtąd przez okno... To znów znajomych spotkałam ale ich akwarium, wprawdzie ogromne jak basen, jednak zbyt płytkie było dla tej żaby (zdążyłam ją bardzo polubić) więc tylko w nim sobie posiedziała i poszłyśmy dalej. Innymi słowy dużo się działo i w końcu nie wiem jak skończyła się sprawa żaby. A sama żaba chyba tresowana była. A najlepsze jest to że wszystko przyśniło mi się bardzo realistycznie i w kolorze. Tylko żaba za duża była (o, jak duża, ceramiczna, ogrodowa atrapa).

Gość wwiza
:D