Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milejdii

niedopieszczona kobieta, to zla kobieta

Polecane posty

Zgadzam się w całej rozciągłości...dobry orgazm jest jak wakacje na mauritiusie..:-)

Gość milejdii
zastanawia mnie czy facet wkoncu zrozumie i przeprosi mnie za cala sytlacje?

Gość Coala z rana
nie odpowiadam na pytania z kosmologicznej psychofilozofii

Gość crazzyblackgirll
Do tych co podobno myślą!!!! BAJER takich powinno sie na rękach nosić!!!obiecuje kiedy juz bede miała taki model bede rozpieszcac, a jesli bedzie doprowadzał mnie do orgazmów to czeka go piekne zycie erotyczne pełne fantazji

Gość crazzyblackgirll
milejdi- oj kochana a powinien Cie przeprosić!!!!a nie puzniej głupio sie taki zastanawia czemu wymieniasz go na inny lepszy model!! powinien przeprosić co mało wprowadzić coś z fajnych eksperymentów do waszej sypialni, które mogą być ciekawe dla was razem

Gość crazzyblackgirll
w razie kiedy tego nie zkuma , to przy następnej akcji w łóżku weż wyciągnij cyborga* i sama sie doprowadz, niech sie gapi i bedzie mu głupio(* penis o napędzie mechanicznym) , a jak sam bedzie chciał sexu i odlotu to niech sie zaprzyjażni ze swoją renią grabowską.. A kochana i sie nie przejmu że sie obraził, w razie możesz mu piowiedzieć ;czy obraziłeś sie za coś czego nie umiesz zrobić- zupełnie jak małe dziecko

Gość MISTRZ30
DO CRAZY COS TAM: KOBIETA SPEŁNIA SWOJA MISJĘ? A CO TY KUR.-ROBISZ. WIĘKSZOŚCI WAM SIE WYDAJE ZE ,, SPEŁNIA SWOJA MISJĘ,, A TAK NAPRAWDE NIE POTRAFICIE TEZ OBCHODZIĆ SIE Z MĘSKIM CIAŁEM. ZAPOMINACIE ZE FIUT TO NIE BANAN TYLKO DELIKATNA CZESC CIAŁA. W WIĘKSZOŚCI BIERZECIE A NIE DAJECIE! A ZE BYLAS 4 LATA Z GOŚCIEM TO Po chuj z nim bylas...kurwa ze takie puste worki na sperme zyja na tym świecie. no nie dobrze mi sie robi i jeszcze pretensje masz. zycze CI ZEBY TO BYL TWOJ PIERWSZY I OSTATNI ORGAZM W ZYCIU. SCIERWO.

Gość MISTRZ30
TOBIE TO JUZ TYLKO TEN ,, CYBORG,, ZOSTAŁ SUKO.

Gość Coala z rana
oho...czuje w przedmowcy posiadacza 9,7 cm...abo 7,9

MISTRZ WYŁACZ CAPSA choojowo sie czyta :O

Gość crazzyblackgirll
mistrz30 heheheheh weż sie puknij w głowe. dla Twojej wiadomości nie posiada jeszcze cyborga!!!ale jeśli trafie na takiego co tylko umie tak dogryzać i mówić a nie dopieścić kobiete , to masz gwarant na napewno w tak owego sie zaopatrze

Gość crazzyblackgirll
mistrz30- heheha co Ty możesz o moim zwiążku wiedzieć ja przez te lata próbowałam i mój partner tez...wiec nie jestem zadnym workiem Ty ograniczona pusta głowo ze spermą!!!! sądząc po twojej wypowiedzi to az mi Ciebie zal masz pewnie jakieśm kompleksy i to od lat ciezko uleczalne ...

Gość MISTRZ30
cola to zle czujesz ale jak czytam takie pierdoly to mnie trafia..,, kobieta spełnia swoja misję,, a moze to z toba jest cos nie tak crazy. krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje a TY wyjątkowo tutaj pierdolisz głupoty.

Gość crazzyblackgirll
poza palancie mistrzu30(ciekawe czego) to dobze spełniałam swoja misje inaczej mój partner by nie zabiagał o to bym do niego powróciła . Po 2 palantuniu ja tu jestem by pocioeszyć MILEJDII a nie kłucić sie z jakimś pierwotniakiem. I ku**********8 nie pyskuj

Gość MISTRZ30
KOMPLEKSY TO NAJWYRAZNIEJ TY MASZ

Gość crazzyblackgirll
mistrz 30- no własnie trzesierz sie jak gówno w blenderze i własnie to Ty tu mało mleka dajesz.

Gość Coala z rana
laski, laski....nie kuwrijscie sobie a jak juz chceta sie bic to zapraszam to basenu z kisielem.

Gość MISTRZ30
KOMPLEKSY to Najwyrazniej ty masz jeden orgazm w zyciu a pierdolisz Jakbys za kazdym rAZEM miala..-specjalista sie znalazł

Gość crazzyblackgirll
hehehehe zaraz padne ze smiechu kurde z facetami jak z debilami i teraz bedziesz sie przedrzezniał jak male dziecko- to raczej ty masz kompleksy- ja tak owych nie posiadam, po prostu nie pasowalismy do siebie w łózku bo on nie dawał rady!!!! a sam miał przyjemności, bo ja nie zawodziłam jego oczekiwan.

Gość crazzyblackgirll
tak tak poza mówisz ze ja pi************* hehehe tak prwwda w oczy kole tzn. ze pewnie nalezysz do gatunku casanowa- ale z deka dupa nie casanowa bo nie liczy sie ilosc tego co zaliczysz i sie beznadziejnie chwalisz przed facetami tylko to ze przynajmiej jedna panna b Ci powiedziała ze naprawde jesteś dobry!! A i jeszcze jak mów ze Jesteś dobry to lepiej to przemysl .............. zazwyczaj kobiety kłamią...

Gość MISTRZ30
ty masz tak zryty beret ze sie w pale nie miesci..'ale tak wlasnie jest ze te suki ktore uważają sie za chuj wie kogo sa po prostu do niczego..i ty bez wątpienia do nich należysz

Gość MISTRZ30
TO TAK CZY OWAK GLUPIA Z CIEBIE CIPA BO BYLAS Z NIM 4 LATA...WNIOSEK PROSTY BYLAS DLA NIEGO WORKIEM NA SPERMĘ. GRATULUJĘ.

Gość crazzyblackgirll
mistrz30- głupoty raczej!! pomyśl troche nim cos walniesz, pomyśl trochę (hehehe prawie nie osiągalne dla faceta), prucz sexu są jeszcze setki innych rzeczy i spraw czemu sie jest z partnerem. Jak dla mnie Jestes ostro ograniczoną formą życia idż się leczyć choć w woim przypadku to eutanazja była by bardziej skuteczna. Wypowiadasz sie tak tragicznie że od razu widać że nawet sam dla siebie nie masz ani kszty szacunku

Gość crazzyblackgirll
i tobie gratuluje poziomu wsciekłości do jakiego Cie można doprowadzić- hehehe i sie tak nie wściekaj bo sie posrasz albo pękniesz tam przy kompie i bedzie śmierdziało

Gość crazzyblackgirll
tak apropos jak chcesz tak ograniczenie sie kłucić a nie doradzać MILEJDI, która ma tu problem to zmień topik.do z Tobą to jak gadaj do dupy to cie pbsra !! tytalnie pojebany awanturujący sie burak jesteś GRATULUJE!!

Gość crazzyblackgirll
mistrz30- powiem tylko tyle aj Ty smutny korniszonie, aż zal ze zabierasz tlen ludzią na tym pieknym globie

Gość crazzyblackgirll
zgadzam sie z powyższym!!!! nareszcie ktoś powiedział im do słuchu, ale z burakami to nie mam co , mało jest facetów prawdziwych na tym swiecie

Gość crazzyblackgirll
no tak jak zwykle powiedzieć im prawde to pouciekają. , hmmmmmmmmm.............. milejdi , ale jak by nie było to niech Cie przeprosi , jak on tak może myslec tylko o sobie i sie na deser obrazić..... sorry ale to palantunio

Gość small-boy
Drogie Panie i drodzy Panowie Jeżeli chcecie aby partnerka była zadowolona z współżycia waszego to musicie zacząć od gry wstępnej minimum 20 minut, wtedy partnerka jest coraz bardziej podniecana.