Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milejdii

niedopieszczona kobieta, to zla kobieta

Polecane posty

Gość milejdii

witam... pisze, bo zastanawiam sie czy dobrze zrobilam, taki rodzaj hmmm usprawiedliwienia sie, albo utwierdzenia ze jednak mialam racje. Wczoraj spotkalam sie z moim facetem....wyladowalismy w lozku....ale G. wyjatkowo szybko skonczyl.... poczekalam az sie zrgeneruje i chcialam tez uzyskac troszke przyjemnosci.... niestety uznal ze on juz niema ochoty. Przelknelam sline, bo uznalam ze to zart. Ale niestety... postawil na swoim . Po wyjsciu z domu zrobilam afere, niewiem sama teraz czy slusznie. Poczulam sie wczoraj jak panienka na jego zawolanie....;////

Gość p0kraka intelektualna
wierz mi nigdy nie pozwoliłem sobie być usatyswakcjonowanym przed kobietą przed dziwką można znasaz odpowiedż za kogo Ciebie uważa

Gość milejdii
czyli slusznie zrobilam afere. i slusznie wyzwalam go od egoistow.

Gość milejdii
najgorszej jest to, ze on nie widzial problemu... nawet nie przeprosil ani nic.... tylko jeszcze sie obrazil i tak nastala mawa cisza;(

Gość Tabasci123
smieszne...

Gość Coala z rana
znajdz se innego faceta albo kochanka i po sprawie

Gość sabina miska
dziewczyny bylam na imprezie u kolezanki to byl taki numer ze nie chce raczej szczegolow opowiadac, wiem ze facet byl u niej za 300 zl ale nakrecil impreze niezle, jego ogloszenie ze zdjeciami widzialam wlasnie w necie, buziaczki : ) bylo fajnie czegos takiego jeszcze nie widzialam na szczescie moj chlopak sie nie dowie bo troche konserwatywny ale i tak go kocham. http://www.rozglos.net/ogloszenia/ogloszenie-21068--panienski-wieczor-urozmaice-wystepem-niecodziennym.html

Gość crazzyblackgirll
milejdii- pozdrawiam wcale Ci sie nie dzieiw !! miom zdanied dobrze zrobiłaś. Taki facet to myśli o sobie a taka przyjemność powinna być obustronna - jak by tego nie wiedzieli, chć zazwyczaj udają że nie wiedzą bo nie są w stanie zaspokoić kobiete!!! heheh i śmieszy mnie pużniej ich gadanie do kumpli typu ( aż piszczała i sie darła jak ja w wyrku obracałem)!! powiedzmy sobie szczerze to MIT panowie!!!. prawda jest taka że NIE DAJECIE RADY !!!! z tąd ten topik i niedopieszczona zła kobieta!!!ja byłam z partnerem ( wole pajaca nie wspominać, bo z niczym naie dawał rady) 4 lata i miałam tylko 1 - tak TYLKO 1 ORGAZM!@!!!!!! koszmar mam nadzieje że może kiedyś sie to mi jeszcze raz przydazy.!!! POZDRAWIAM WSZYSTKIE ZŁE KOBIETKI - wiadomo z jakiej przyczyny

Gość milejdii
faceci to swinie/

Gość yebaaaaka
masz racje!!!! niedodupczona kobieta jest gorsza od wscieklego psa!!!! masz dupka ktory cierpi na przedwczesne wytryski! albo do lekarza albo won ze dwora! Baba ma byc zadowolona!

Gość Coala z rana
wypraszam sobie:) coale to misie, swinie sa z innej rodziny:P

Gość milejdii
to w takim razie dlaczego nie przeprosil, i wogole unsi sie jakims tam glupim honorem i nawet sie nie odezwie?

Gość Coala z rana
Ajron....ty szympansie, mowilem zebys dal inny fragment pythona!!!

Gość Coala z rana
bo jest glupim czlonkiem. wg mnie to on niezbyt cie szanuje. przemysl ten zwiazek!!!

Gość Coala z rana
Ajron...i ty tez wszystko mierzysz podwojnie!!!!

Gość crazzyblackgirll
Kochane kobietki!!!!- to prawda czas na to zeby uswiadamiac faceta jak jest do niczego, niech idiota wie a nie sie jeszcze puszy, i koniec z udawanym orgazmem!!!, bo ile można?! Dokładnie do lekarza z takim, dać mu przestudiować podręcznik kamasutry, są jeszcze metody fizyczne;- np. waqlenie głową o metalową poręcz łóżka w chwili szczytowania!!! to napewno opużni takiego partnera. Są też metody psychologiczne; typu rozwiązywanie zadań matematycznych w trakcie, co zupelnie nie wychodzi m bez kalkulatora. Ja miałam tylko 1 partnera przez tak długi czas i tylko 1 ORGAZM aż obciach sie przyznawać. Teraz przyrzekłam sobie jestem obietą prawdziwa i współczesną wiec nie bede przeliczać an partnerów, tylko na jakość partnera, bo nie mam zamiaru sie mordować z kołkiem który nawet nie bedzie mnie umiał zaspokoić!!!!!

Gość milejdii
czuje sie okropnie...

ja ostatnio dziekuje mu za podwójny a on do mnie ....taaa to dobrze bo ja miałem tylko jeden :O Faceci to egoiści :P

Gość Coala z rana
crazy....dla mnie to ty jestes cierpietnica narodu polskiego i powinni cie w brazie odlac.

Gość crazzyblackgirll
milejdii- kochana ON sie obraził?!!! Kochana Ty mu lepiej powiedz że powinien Ci przeprosić a To Ty sie powinnaś obrazić . Bo kobieta spełnia swoją misję a on jakoś nie potrafii. poprostu niech przeprasza za spapraną robote

Gość Coala z rana
zerznij go analnie

Gość crazzyblackgirll
Cola z rana- heheh dobre dobre i jeszcze zapytać sie i jak było? ciekawe jak oni to robia kobietą to czy sie zastanawiają jak nam jest, ale bez ceregieli oni nie myślą!!!

Gość Coala z rana
kufno prawda. sa tacy co mysla. nawet sie pytamy o pozwolenie - no ale jesli laska glupia i zgadza sie mimo ze ja boli lub nie ma przyjemnosci to co ja biedny mis poradze:) wtedy choc jedna strona ma pleasure.