Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczej*

jaki biustonosz na małe piersi-podpowiedzcie-zapodajcie linki z allegro

Polecane posty

70 i 75??!! to się nie dziw że jest za duży i się przesuwa po ciele! jest kompletnie niekompatybilny z Twoim ciałem to jak ma po pierwsze dobrze leżeć, po drugie - cokolwiek wypychać..

Gość 19-stka
wypycha, ale po niedlugim czasie musze poprawiac, bo znowu gdzies sie tam gubia te moje miniaturki, a zdjecia z linku mi nie laduje :(

Gość pozdro6OO
proponuje mocny sznur i solidna gałaź

Wlasnie słuchajcie Samanty, bo... ja sama zawsze nosilam 75A i pomyslalam sobie, trafiajac na strone z dobieraniem rozmiarow odpowiednich, ze kupie sobie jakis taki tani na probe i kupilam 70 B, bo nie znalazlam nigdzie 65 C. Po pierwszej przymiarce swierdzilam, ze to jest to, malo tego, po kilku dniach piersi sie jakby bardziej wypelnily stanik, bo przez dlugotrwale noszenie spłaszczajacego 75A pewnie sie wlasnie spłaszczyly dodatkowo. Teraz napewno sobie kupie komplet 65C, bo widze, ze przy odpowiednim staniku moj biust przy mojej sylwetce wcale nie jest taki maly. Wiec i Ty chociaz sprobuj.

ja mam pod biustem 67, w biuscie 83 i nosze staniki 60C i sa rewelacyjny, jeszcze jakis czas temu noszac A bylam bardzo niemądra :)

Gość 19-stka
ale gdzie kupic 60 czy 65C ??????????

Gość też jeastem ciekawa
od zawsze noszę Triumpha.... ale z tego co ostatnio czytam powinnam nosić 65D, a nie 75A.... ale nie chcę kupować w ciemo, kto wie, gdzie takie cudo mozna zmierzyć we Wrocławiu?