Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onk3

krew w kale u dziecka?

Polecane posty

co to moze byc zauwazyłam u mojego syna kropelke krwi a od dłuzszego czasu widze na bieliźnie takie białawe zaschniete maź czy co to może byc

Gość moja dzidzia
ten temat byl pare dni temu, musisz isc do lekarza

wiem ze musze tylko narazie nasz lekarz ma urlop i czekam az wróci

Gość moja dzidzia
musza zrobic badania, moczu... itp

no tak tylko byłam ciekawa czy któras mama to przechodziła dodam ze moje dziecko ma 9 lat i te problemy sie zaczęły jak wrócił z kilkudniowej wycieczki

Gość psikusek
ja bym nie czekala az lekarz wróci z urlopu tylko leciala do innego od razu

Ja również bym nie czekała na swojego lekarza.Po pomoc bym poszła do innego.A później najwyżej skontaktowałabym się ze swoim.

9latek potrafi juz logicznie odpowiadac na pytania , wiec go wypytaj co jadł i co robil, ja sie czuje, może sie udrzył, przewrócil , może cos zjadł albo jeszcze cos innego , czy ma tempraturę czy częsciej chodzi do toalety, takie pytania bedzie zadawał lekarz, oczywiscie jak pytania, cię tylko uspokoją , ale zgłos sie do lekarza , bo objawy sa niepokojące

Szybko goń do bylejakiego lekarza. I spytaj synka czy może na tego powód

mojej córce rownież się zdarzyło, poszłam do lekarza i delikatnie mówiąc zostałm odpalantowana :) dowiedziałam się że się zdarza.... jeśli by się powtórzyło, wtedy wrócić do lekarza

To fakt lekarze są rożni.Jednak lepiej dmuchać na zimne-tak też uważają lekarze do jakich ja trafiałam z dzieckiem.My sie na tym nie znamy i nie wiadomo co to jest za dziadostwo.Raz tylko trafiłam na lekarkę która zbagatelizowała u mojego 8 miesięcznego dziecka temperaturę 40,2 stopnie!

ja tez sie niepokoje ale jak pytam synka i go obserwuje to zdrowo sie zachowuje nic mu nie dolega cyzli nie boli i nie uderzył sie na pewno wczesniej tylko mial lekko odparzoną pupę aleto juz smaorwałam suokremem i znikło