Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Prostytucja małżeńska

Polecane posty

lete :) 👄 ło w mordę :D:D:D a kogoż to moje oczka widzą???? :) A co nie podoba Ci się temacik??? Wg mnie jak najbardziej aktualny i wywołujący różne uczucia:D:D:D Zwyczajna no pewnie,że .................... nie zrobię Ci masażyku:P bo............... mam tylko 2 ręce i ........:P:D

no hejka :) niedługo wybieram sie na urlopik- ojejejejejuuuuu, ale sie cieszę :) ;) a co widza Twoje oczka ? wirtualnie oczywiscie :)

Nie co tylko kogo :D:D czyli Ciebie:) A gdzie się wybierasz na urlopik? i z ......;)?

jadę w górecki :) :) :) z .......mniam mniam :) jakby to napisać :) moze byłaby okazja do wypicia piwka ? co TY na to ?

Co to ludziska nie wymysla, skoro to jest zenada i doszukujecie sie takich problemow to co powiedzielibyscie na to http://urlhawk.com/29t Wogole chyba byscie odpadli ;/ Przeciez takie jest zycie, zeby korzystac z uciech. Ale niektorzy ciagle doszukuja sie nie wiadomo czego.

Hmmmmm,bardzo kusząca propozycja :) Ino te piweczko to może bez tego mniam ,mniam ;) Ostatecznie ja wiem jak wyglądasz to może Ty powinnaś poznać moją facjatę??? Zastanowie się :) Spikniem się na gadulcu co do szczegółów:)

gatebil1 -> no tak z prostytucji małżeńskiej można mieć wiele uciechy:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Gość podła baba....
xyzed "i tak bywa ale uważaj żebyś facetowi nie rozruszała głowy ,w której jest mózg, w sposób ,który Ci się nie spodoba bo musisz wiedzieć,że faceci wolą raczej proste rozwiązania..." To niech spada.. Ja nie lubię facetów którzy idą na łatwiznę. Jestem warta inteligentnych i dojrzałych facetów, a nie dzieciaków... A potrafię im tą inteligencję wynagrodzić... Bo tak naprawdę dojrzałość i inteligencja jest seksowna... mmm... ale się rozmarzyłam ;) Pozdro

Gość podła baba....
o kurka sorki nie zauważyłąm że to nie moja impreza... Bawcie się dobrze w swoim gronie bo temacik już chyba od wczoraj się zmienił :) A ja tu jak filip z konopii Pozdro

:D bo to temacik ze wszech miar dla pań niewygodny :D:D:D:D Wszak z kobiet to takie nieskazitelne istoty i tylko faceci to śmiecie tego świata :D:D:D:D :classic_cool:

Zwyczajna bo se cosik pomyślę ;) :D :classic_cool: a nastrój podobny do wczorajszego. Żono taki układ byłby idealny :D ino że ja mówię o sytuacji jednostronnej jednocześnie ją krytykując na maksa :D :classic_cool:

Zwyczajna,a pomyśle se ,że chcesz mnie zachęcić do ten tego ten ;) z Tobą:D:D:D:D:D ale sama stwierdziłaś żem z facjaty niegodzien twego zaiteresowania :D:D:D:D:D :P

Gość Parsifal
On jest Twoim alfonsem, Żona? Poważnie mówisz?

Dzięki za końplement :P i na impotencję nawet czasową nie mam ochoty:P

U mnie działa zasada wzajemności,z którą Ty się -z tego co widzę- nie identyfikujesz:P:D

Nic nie jest stracone Iksusiu :D W bezpośrednim kontakcie możesz wiele zyskac w moich oczach a wtedy... :P Tylko daj nam szansę :D :classic_cool: A Ty od razu NIE :O

No ja wiem ,że mogę wiele zyskać ale czy to samo można powiedzieć o Tobie? :P Niestety z moich obserwacji wynika,że .......:D:D:D:D

Ja sobie nie wierzę,a cóż dopiero twoim zapewnieniom:P :D :classic_cool: