Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika..

czy jesli kocham faceta to

Polecane posty

Gość ika..

powinnam to pokazywac cala soba czy moze nie byc wylewna? Zarwono jedno jak i drugie nie zawsze jest dobre jak to rozpracowac ? Chcialabym , ze moj chlopak jeszcze bardziej mnie kochal po tym jak ja mu pokaze swoja milosc. Chcialabym sie nie bac okazywac mu uczucia, zeby nie poczul sie za pewny i zeby mu sie to nie znudzilo.

Gość każda skrajność jest zła
więc w nie nie popadaj idź za głosem serca, powinien wiedzieć, że go kochasz, ale nie możesz go tą miłościa przytłoczyć:)

Gość ika..
moge powiedziec ze juz zaczelam sie otwierac przed nim, postanowilam sobie, ze pokaze mu swoja milosc do niego bo nie ma na co czekac, czas ucieka ale juz zauwazylam ze on zaczyna odpoczywac bo widzi ze ja dzialam. To chyba zawsze bedzie tak dzialac. Jak on sie staral ja dystans teraz ja zaczynam i on przestaje .Tego sie wlasnie boje

Gość ika..
kazda skrajnosc-- > on juz wie , ze go kocham powiedzial mi to po tym jak zaczelelam mu pisac nocne smsy na dobranoc kiedy on juz pewnie zasypial. Na drugi dzien mi mowi ze wie, ze mysle o nim i

Gość ika..
powiedz mi jeszcze co to znaczy ze moglabym go przytloczyc? ja do niego nie pisze codziennie tylko kiedy rozmawiamy a z reguly on pierwszy dzwoni to otwieram sie , mowie ze tesknie , ze chce zeby juz wreszcie byl obok itp