Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandragorkaa

wybaczyc zdrade???

Polecane posty

Gość mandragorkaa

Zdradzil mnie chlopak. Po jakiejs imprezie przyprowadzil sobie do domu inna, ja w tym czasie uczylam sie u siebie. Dowiedzialam sie o tym od jego kuzyna, on przyznal sie. Odeszlam. On pisze, ze mnie kocha, ze nikt inny sie dla niego nie liczy. Ze bedzie czekal na mnie. Bylismy razem 2 lata, to juz jego 2 zdrada. Dlaczego faceci kochaja - bo nie watpie w jego uczucuie - ale uprawiaja sex z innymi. Kocham go i nie wiem co robic. jestem zalamana i bardzo bardzo rozgoryczona. ;(((

Gość szanuj sie dziewczyno
bo on cie nie szanuje i nie bedzie

Nawet facet jak kocha naprawde to nie zdradza. Czy on spał z tą dziewczyna i z poprzednia też? Nie chce Cię dobijac ale nie myslisz o tym,że to byc może nie jest jego druga zdrada a poprostu druga zdrada o jakiej sie przez przypadek dowiedziałaś? :-(

Gość aga rozraga
Nie. Jak sie kocha to sie nie zdradza. Proste jak budowa cepa. I nikt mi nigdy nie wmówi że mozan zdradzać i jednocześnie kochać. Chyba jestem pod tym względem niereformowalna.

Napiszę tyle, kochasz go i chcesz z nim nadal być to bądź świadoma tego, że ZAWSZE będziesz przez niego zdadzana i to się już nie zmieni. Czasmi lepiej zrezygnować z pozornego szczęścia by znaleźć to prawdziwe... PS Słuchaj zdrowego rozsądku nie serca, ono nie zawsze mówi prawdę, a Ty bądź MĄDRA!!!

jedną bym wybaczyła, choć to też zależy od okoliczności...wiadomo ludzie popełniają błędy, ale jeśli się na tych błędach nie uczą...drugi raz po prostu nie miałabym już serca dla takiego człowieka...czy on ma serce dla Ciebie, że Ci to robi?

Gość mandragorkaa
wiem, oszukuje sama siebie. Dowiedzialam sie, ze swoja poprzedniia dziewczyne ciagle zdradzal. eh a ja glupia pomyslalam sobie, ze moze ja bede ta jedyna , wymarzona boli cholernie!

Gość normalna w mercedesie
każdy ma swój system wartości ja bym nie wybaczyła zdrady ale czy odeszłabym od kogoś kto mnie kocha??i kogo ja kocham? wybaczyć to jeden dylemat odejść -drugi trzeba mieć w sobie siłę żeby odejść

Gość aga rozraga
Jesli mnie ktoś kiedyś tam zdardził i wiem jak to boli to tym bardziej zrobię wszystko żeby takiego świństwa nie zafundować osobie którą kocham.

każdy ma swój system wartości ja bym nie wybaczyła zdrady ale czy odeszłabym od kogoś kto mnie kocha??i kogo ja kocham? wybaczyć to jeden dylemat odejść -drugi trzeba mieć w sobie siłę żeby odejść trzeba realnie myslec...to wystarczy:):):) i spojrzec prawdzie w oczy...jesli tak nie jest to sie nazywa ILUZJA,OSZUKIWANIE SAMEGO SIEBIE,STWARZANIE POZORÓW:O

Gość ...................j..........
nie wybacaj...zosta idiote a milosc poboli i bedzie nastepna... hmmm...wychodzi ze sobie robil prezenty raz w roku...cymbal

ja kiedyś też bym nie wybaczyła zdrady, ale dzisiaj wiem, że gdyby on zdradził mnie raz, jeden jedyny raz popełnił blad, to wolałabym nigdy się o tym nie dowiedziec i nie burzyć szczęscia wielu osób.

Gość koleżanka75
autorko zostaw tego śmiecia w cholerę! Faceci się NIE ZMIENIAJĄ pod tym względem. To typ łowcy, ciągle chce gonić królika a gdy złapie to goni następnego. OLEJ go.

Gość mandragorkaa
ja mam 26, on 28

ja kiedyś też bym nie wybaczyła zdrady, ale dzisiaj wiem, że gdyby on zdradził mnie raz, jeden jedyny raz popełnił blad, to wolałabym nigdy się o tym nie dowiedziec i nie burzyć szczęscia wielu osób. TO BYS ZYŁA W ZAKŁAMANIU:(:(:(

Gość mandragorkaa
to juz jego 2 raz, niestety.

bezzębna_łachudra (lachudra_bb@wp.pl) zakłamaniem byłoby gdyby zdradzał mnie ciagle. wtedy to by było przechlapane:O:O:O....

wiecie ile zdrad nie wychodzi po prostu na jaw i związki trwają? ale Ty wiesz ,więc cięzko byłoby żyć z tą wiedzą i świadomością,że to może się powtórzyć :O dlaczego on to robi? czym tłumaczy swoje zachowanie?

normalna w mercedesie wiecie ile zdrad nie wychodzi po prostu na jaw i związki trwają? nigdy bym tak nie chciał zyc:( ......niezdajac sobie sprawy ze mi rogi rosna:).....bo wczesniej czy pozniej takie sprawy wychodza na swiatło dzienne:O:O

{ILUZJA,OSZUKIWANIE SAMEGO SIEBIE,STWARZANIE POZORÓW } na dzień dzisiejszy dla mnie to te tzw porządne związki, to dopiero iluzja ale może żyję w innym świecie, nie idealnym