Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja Miss

Gra ktoś w MISS BIMBO-zdobywanie bojfrendów, powiększanie cycków itd

Polecane posty

Gość moja Miss

ja gram mozna sie zarejestrowac tu www.missbimbo.com dajcie znac jak gracie to sobie nawzajem doładujemy konto zeby miec wiecej kaski :D

Gość aszkaAszkA
a placi się coś za rejestracje????

Gość moja Miss
za freeee! to ta gra co teraz pisza o nije tyle na o2

Gość anielic
Coś slyszalam o tym w TV.... gra polega na tym że mloda panna gra sbie w cos w stylu simsów, tworzy własnąosobe i musi sprawić by była najpiekniejsza itp, tyle e w pewnym momencie trzeba zaplacić za nowe kiecki itp,i to zapłacić prawdziwymi pieniążkami...:P czyli jednym slowem, dzieci grają rodzice płacą....sprytnie pomyslane

Gość moja Miss
pieniadze sa WIRTUALNE kochanie chyba ze cchesz wyslac smsa za 9 zeta + vat ale kto by chcial na to prawdziwa kase wydawac! chociaz pewnie sie znajda takie...na start otrzymujesz wirtualna bimbo kase i mozesz ja pomnazac

Gość moja Miss
poza tym mozna sobie nawzajem pomagac doladowujac sobie konta ta wirtualna kasa wiec dajcie znac czy ktos jest zarejestrowany to sie nawzajem doładujemy :D

Gość a gdzie mozna tą grę ściagnać
za darmo?

Gość moja Miss
już podałam strone, tej gry sie nie ściaga :) grasz przez net

Gość AsiamexD
a jak tam sie zarabia??

Gość lolaola palalola
dajesz dupy :p

Gość moja Miss
tak jak w simsach-idziesz do pracy

Gość moja Miss
za dawanie dupy tam nie płacą :D niestety

Gość moja Miss
jak ktos zainteresowany darmowa kasa na swoja Bimbo moje gg 11712323

Gość uuupup

Gość aeygdszr
jak iść do pracy? bo nie umiem

Gość marittka
ja zarejestrowałam się w tej grze i nie wiem co dalej, co trzeba z robic że by coś się w ogóle zaczęło dziac?? słabo znam angielski i mam spory problem. pomóżcie. jak trzeba zacząc żeby zarabiac itp.

Gość marittka
może głupie i banalne pytanie dla tych co już grają : ja zarejestrowałam się w tej grze i nie wiem co dalej. słabo znam angielski i mam spory problem. co trzeba zrobic żeby cokolwiek zaczęło się dziac. żeby zarabiac itp, proszę pomóżcie. z góry dzięki jestem kompletnie zielona w tej grze . czekam na odpowiedź:)

Gość miss bimbo
Trzeba wejść w goals i robić to, co tam jest napisane. jak się czegoś nie wie, to tam jest link do forum i jest wyjaśnione, gdzie łazić, żeby zdobyć dany cel i tym samym następny poziom. Ja zanim tam weszłam bez sensu sobie zrobiłam fryzurę nie taką, jak trzeba i kupiłam niepotrzebne ciuchy... A tam w goals jest napisane, co konkretnie trzeba robić. Doszłam do 3 poziomu, ale nie wiem, o co chodzi z tym "win at least 10 challenges". Znaczy wiem, co to oznacza, ale nie wiem, jak to zrobić... Weszłam w te challenges, wybrałam pierwsze 10 jakie były i co z tym dalej robić??

Gość marittka
dzięki:) ja nie mam pojecia o tym dalej.może ktoś będzie wiedział. ja narazie zaczynam grac.

Gość missbimbo
hej dziewczynki:) ja w to gram, ale nie wiem jak zdobyc kase:( caly czas mi brakuje

Gość Liilith
zarejestrowalam sie ale nie rozumiem nic bo nie znam ang a forum tez po ang :(:(

ktoś zrobił jakąś durną grę w przeglądarce jakiś durny dziennikarz ją wygrzebał i zrobił program a pełno oglądających go osób napaliło się na durną grę :D genialny interes :D

Gość lalal
a ja gram w miss bimbo fajna i lekka gierka wklejajcie linki dziewczyny podbudujemy nasze budzety:)

Gość lalal
szkoda, ze w tej grze nie placa za dawanie du.py, bo pewnie niezla kase bym z tego zgarniala jak w realu :)

Gość Rnai78
ja gram w miss bimbo zarejestrowalam się wczoraj i niepotrzebnie kupiłam ciuchy jakeiś jedzenie i niewiem jak kase zdobyć a na prace mi nie wystarcza. Pomóżcie miZ góry dzięki:)

Gość Jośka
Ej a jak można ten link co kaskę doladuje zrobić, bo nie kumam (jestem początkująca)

Gość a jak zdobyc
a jak tam zdobyc faceta? mam to w 'goals' i nie wiem co robic!!

Gość Jośka
Aby zdobyć chłopaka musisz iść na dyskę (The City - Disco) i tam sa dwa warianty. Żeby tańczyć i flirtować. Ten pierwszy to do flirtu i przez niego zdobywasz chłopaka. UWAGA! Nie zawsze za pierwszym razem udaje się go zdobyć (ja go zdobyłam po drugim) Jeżeli za pierwszy ci się nie uda to musisz spróbować następnego dnia i tak do skutku.

Gość Jośka
Ratunku! Mam mało kaski, mam facia, ale on mi tej kaski nie daje. CO ROBIĆ ? Błagam o pomoc.