Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to jest drogie panie

romantyk czy twardziel? zapraszam drogie panie

Polecane posty

Gość Jak to jest drogie panie

Witam Panie. Chciałbym się dowiedzieć jakich to facetów wolicie, twardzieli czy moze delikatnych pomocnych romantycznych? Pozwólcie ze przedstawie moja opinie na ten temat. Wg. mnie taki typowy twardziel to na starcie dobra rzecz bo mozna znalezc schronienie przy jego boku. Facet delikatny nie zawsze bedzie na tyle todwazny zeby zawalczyc o swoje i o Wasze... Ale co dalej ? Taki macho po paru latach... Leniwy siedzac przed tv bedzie chcial dostac zimne piwo obiad i kapcie, a sex ? w momecie w ktorym jemu sie bedzie podobalo i nie zawsze moze zwazac na wasze doznania i bole... Taki typowy facet bedzie zaganiac dzieci do pomocy w domu a sam bedzie sie obijac, tego kobiety chcecie ? A "ciapciowaty romantyk" ? moze nie bedziecie mogly czesto poczuc sie na tyle bezpiecznie co mialoby miejsce przy twardzielu, ale romantyk poslucha przytuli zrobi to co bedzie w jego mocy wlozy w to cale serce, czyz nie? A jesli chodzi o pomoc moim zdaniem latwiej liczyc na mieczaka nizeli na twardziela. A moze tego pragniecie? A prezenty? czy wy naprawde lubicie byc obdarowywane kwiatami bezokazji? jak to jest? Czy facet ktory zrobi dla was wszystko ale jest ciapciowaty wklada w zwiazek cale serce jest skreslony na starcie ? Niby stekacie na "brutali" ale lubicie czuc w glebi serca ryzyko zdrady ryzyko ze facet moze was opuscic. A jak spotkacie prawdziwego faceta opiekunczego czyz nie kopniecie go w tylek ? Jak to jest? A jak Wy sobie to wyobrazacie ?Prosze o wpisy :)

Gość ja mialam taki przypadek
pol na pol - ja mam twardziela ktory potrafi byc romantyczny kiedy trzeba(nie nudny) a jesli chodzi o seks to dba przede wszystkim o moje potrzeby i nie jest brutalny, choc czasem dosc czesto lubimy oboje ostre rzniecie

Gość ja mialam taki przypadek
nie cierpie ciapowatych facetow, bez fantazji i nudnych

Gość jak to jest drogie panie

ale ja nie wiem co kobiety widza w twardzielach i wulagarnych facetach tyle wylanych lez a mimo to leca na nich ... cos tu jest nie tak ...

Gość popiszę sobie na temat i obok
- kompilację chętnie bym opisała tego mojego ideała na którego trafiłam ale byłoby to zbyt osobiste, w każdym razie wyjawię (a co mi tam, anonimowa jestem w końcu) że i zlać kogoś na ulicy potrafi i odsiedzieć w więzieniu swoje, i ugotować obiad czy posprzątać mieszkanie, o seksie wspomnę tyle że jest cudownie a ja bynajmniej dominować nie lubię chyba że czasem

hmmm... co widzimy? nie wiem jak wszystkie ale dla mnie twardziel, niech będzie że i wulgarny, jest pewną nadzieją na to że jest silny i będzie oparciem

Oparcie dla rodziny ?? krzyki rozstawianie wszystkich ? kobieta do garow ? itp ? nie rozumie was kobiety kompletnie ..

Gość Dop******lam dziś każdemu
facet musi być trochę tego i tamtego bo same flaki z olejem nie wystarczają

Gość Dop******lam dziś każdemu
:p

A czy musisz za przykłady podawać takie skrajności?? Ciepły zabawny romantyk.Konkretny i stanowczy kiedy trzeba.

Otóż mi się wydaje że właśnie facet sfrustrowany, zakompleksiony, który nie potrafi zaznaczyć swojej siły i autorytetu w męskim towarzystwie, próbuje znaleźć upust potrzebom w domu. Przekonania że kobieta ma coś robić przy garach z racji płci czy pokrzykiwań nie uważam za oznaki męskości. Spodziewałabym się takich zachowań raczej po jakimś ciotowatym wymoczku.

I co za tym idzie... mogę się tutaj poszczycić twardzielem który uważa że takie prace domowe jak szorowanie podłóg, pranie jakichś kap, narzut, mycie okien to nie prace dla mnie bo jestem zbyt delikatna i poradzę sobie z tym gorzej niż on. W związku z tym okna umyłam tylko raz w życiu i starczy.

Gość ja też to robię i co
faktycznie zrobię dokładniej

Gość jako facet powiem Ci
ze typ "romantyk" na pewno nie ma uznania w oczach kobiet. Czy tego chcesz czy nie. Taki typ dobry jest jako przyjaciel. W domu twardziel, a kobieta jak chce sie pozalic to leci wlasnie to tego, ktorego opisales.

a ja tam wole spontanicznego.... nieprzewidywalnego.... a nie tam twardziel czy romantyk:P

Gość ja też to robię i co
pożali mu się, wypłacze na swojego wrednego twardziela, da mu sie bzyknąć po czym wraca do swojego pana i władcy i mówi, że ją dziś głowa boli

Gość czego pragna kobiety
ale kobiety placza zaluja ze poznaly twardziela ktory je olewa a mimo to tesknia za nim za tym jak sie wydzieral na nie... jak nimi rzadzil kobieta chce wolnosci ale mimo to chce zeby ktos ja pilnowal krzyczal na nia. czyz to nie dziwne ? kobieta szuka ideala a tak naprawde idealow nie ma .. i tu sie schody zaczynaja :(

Gość jako facet powiem Ci
tak, bzynkac przyjacielowi, no napewno 🖐️

Gość ngf gfsm
rozumiem że autor tematu to cipaciowaty romantyk :D

bo kobiety garna sie do facetow ktorym wcale nie sa potrzebne, im bardziej facet jest na nia obojetny tym bardziej ona stara sie pokazac ze jest dla niego najlepszym wyborem tak mi sie wydaje przynajmniej, stad pociag do twardzieli:)

nie jestem ciapciowaty tylko czasami nie moge zrozumiec takiego postepowania kobiet... ot co intryguje mnie to ;)

a z reszta mnie nie obchodzi to co o mnie myslisz, nie znasz mnie :) pozdrawiam ;)

Gość pani zdecysoow
aj to ciezko powiedziec ale to jest naprawde ciekawy temat :) zachecam do postow :)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmm....
a nie probowalas jakos go poprowadzic ?? pomoc ? a ile z nim bylas ?

Gość ciekawskaniunia
hm może po prostu wyśrodkować:) akbo twardziel, ale jednak z dużą dawką wewnętrznej wrażliwości. W końcu facet to też człowiek i jeżeli będzie to twardziel z krwi i kości to może okazać się zwykłym draniem. A romanty? Przeciez romantyzm to elemnt miłości. Każda kobieta potrzebuje raz na jakiś czas dostać czerwoną różę, wybrać się na spacer przy zachodzie słońca albo zjeść kolację przy świecach:)