Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja208

pozycja 69 czy zawsze Wam dobrze z nią idzie

Polecane posty

Gość ja lubię
Właśnie o to chodzi żeby nikogo do niczego nie zmuszać a jedynie w trakcie pieszczot dawać siebie tyle drugiej osobie na ile ona pozwala i ile oczekuje a to w sumie później zaprocentuje.Sam jestem 15 lat w związku z 1 kobietą i przechodziliśmy w życiu różne okresy dobre i również złe, ale w gruncie rzeczy dopiero teraz zaczyna to procentować w postaci bardzo udanego sexu i 100% spełnienia.

Gość ja lubię
co to wszyscy poszli spać?? czy testować pozycję 69????

Gość piotrek=kucharz
jestem!

Gość ja lubię
a reszta ? a założycielka tematu?

Gość Hmm..No właśnie...
A w jakim układzie preferujecie to 69? Tzn kobieta na górze, facet na górze, a może na boku?

Gość doswiadczonay baca
kucharz !!!!! masz racje z tym!!! ja jej ostatnio calego schabowego wpeeerdolilem do dziury!!!! a pozniej po kawalku wyciagalem i sie delektowalem ODLOT!!!!!!!!

Gość S*
Po pierwsze ta pozycja zaiste jest cacy ;). Trzeba tylko troche podzielnosci uwagi, bo oczywiste jest, ze nielekko jest sie skupic na swojej i cudzej przyjemnosci jednoczesnie. Ja akurat preferuje na boku, bo jest najwygodniejsza dla obu stron. Po drugie jest bezcenna, bo odczucia sa zupelnie inne niz przy pieszczotach oralnych przy 'standardowym' ustawieniu. Szorstka strona jezyka jest po prostu po drugiej stronie ;). Ja akurat przy tej pozycji latam... I sie kurde rozmarzylem.

Gość ja208
Generalnie ciekawe sugerstie ale nie o to chodziło ponieważ rzadne z nas nie ma oprów do seksu oralnego tylko kwestia skupienia się na doznaniach w tej samej chwili jest ciężka. i pytanie dotyczyło jak sobie z tym radzicie. Po za tym oral jest super

Skupienie w 69 to kwestia wprawy. Na początku \"przygody\" z sexem skupiamy się na własnych odczuciach zeby poznać swoje ciało, swoje reakcje, pozycje ciała w których najlepiej odczuwamy, a gdy już je znamy to nie trzeba się skupiac. Wtedy pozycja 69 jest swietna bo dodatkowo podnieca sam fakt ze robisz partnerowi dobrze i czując własne podniecenie czujesz przy okazji jego. Moja ulubiona :]

Gość ja208
a jakie inne pozycje lubicie bo ja mam ich trochę w swoim katalogu. W ogole seks jest super

Gość baq baq
co do wczesniejszych wypowiedzi to wiadomo ze nas jara pozycja od tyłu. moja panienka dostaje nawet przy tym wiecej rozkoszy niz w innych pozycjach. mnie równiez to bardzo podnieca. Co do 69 zajebista sprawa. dostaje sie rozkoszi taką samą sie daje partnerce. dzisiaj z dziewczyną wypróbowalismy 69 na odwrót ( ja u góry) nawet spoko. takie fajne uczucie jak moze spokojnie lizac jajka od tyłu. i wkładajac go do ust. sciągac go w dół i spowrotem dopychac dociskając mnie za tyłek do twarzy. a potem finał na cycuszki. 69 z facetm u góry według mnie jest duzo lepiej. tak samo powiedziała moja panienka

Gość wujek wladek
echhh wy to macie dobrze

Gość ja 208
generalnei współczuje tym którzy w ogóle nie doświadczyli co to jest seks z użyciem języka (obie strony)