Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie smutno mi dzisiaj

Proszę o uwagę

Polecane posty

Wiem, że gówno was to obchodzi, ale zmarł dziś mój najukochańszy dziadek :( {*}

Oj wyobrazam sobie co czujesz sama mam dwóch dziadków których uwielbiam i nie wyobrazam sobie zeby cos mogło sie im stać

Gość
współczuję, moi już nie żyją, Babcie zresztą też :( najsmutniej mi jak na Dzień Babci czy Dziadka ludzie jeżdżą do swoich z kwiatami a ja ze zniczem na cmentarz :(

:(

mój zmarł 2 lata temu nie spodziewlam sie ze bedzie tak ciężko, myslalam ze po prostu przyjdzie sie nam z tym zmierzyc, bo w koncu takie cos nadchodzi, ale myslalam ze bedzie mial moze 90 lat, albo bedzie schorowany, a on? byl silnym, postawnym męzczyzną, w szpitalu jedynie odwiedzal moją schorowana babcię, bo sam z nim niewiele ma wspolnego i dwa lata temu w sierpniu, wstal rano, pozalatwial sprawy, wrócil moze ok.10 usiadl i przeszedl zawal nikt sie tego nie spodziewal przykro mi z powodu twojego dziadka 🌼 ❤️

dobrze, ze ja przezylam smierc wszystkich dziadkow i babciow, jak bylam mala, nawet ich nie pamietam, niektorzy umarli jak mnie jeszcze na swiecie nie bylo

tak mi będzie go brakowało :(:( tak niesamowicie! Zdawałam sobie sprawę z tego, że ten dzień kiedyś nadejdzie, to normalna kolej rzeczy, ale teraz jest tak ciężko :(

Gość zshd
mój dziadek zmarł 4,5 roku temu. Był moim naukochańszym dziadkiem, jedynym. Myślę o nim codziennie. Ale po jego smierci starałam sie nie myślec w ogóle. Chciałam podświadomie przyswoić jego śmierć, wypierałam go przez te kilka miesięcy. Dopiero potem poczułam, że wewnętrznie się pogodziłam z tym, że odszedł. Nie wiem na jakiej to działało zasadzie , ale terz jest mi lepiej. Wspominam go, śmieję się z jego dowcipów, nadal wkurzają mnie jego niektóre odzywki, często zdraza mi sie powiedzieć " no i co dziadku" jakby był koło mnie. Ale do tej pory jest mi strasznie żal, że wtedy kiedy byłam u niego po raz ostatni on tak straznie prosił, żebym do niego jeszcze przyszła. Leżał na łóżku w swoim pokoju, patrzyłam w te jego niebieskie oczy i powiedziałam, że oczywiście, że przyjdę. ale już nie zdążyłam. Kiedyś się spotkamy......wiem teraz, że on jest koło mnie, sni mi się jak stoi w drzwiach pokoju, wiem, że jest. Potrzebujesz czasu żeby się z tym pogodzić, bardzo mi smutno i współczuję ci bo sama przez to przechodziłam. trzymaj się

Gość rozgałęziaczka
a tydzień temu zmarła moja babcia:(