Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila28

DUCHY-czy one istnieją naprawdę?

Polecane posty

Gość Izzi :D
Ja też w nie wierzę a zaczeło się to nie dawno. Na początku myślałam , że to brednie . Ale po tym zdarzeniu .... Był to piątek ( pamiętam dokładnie , bo oglądałam w tedy mój ulubiony serial na dwójce) , mój kot zaczął strasznie miałczeć , a że jest duży i bystry umie otwierać drzwi z klamka ( naprawdę) . A więc zaczął skakać po naszych drzwiach wejściowych, ( tak myślałam) . Drzwi były zamknięte na ucznik a ja nie mogłam ich otworzyć , próbowałam , ale jakby ktoś je odnowa zamykał. Poszłam więc na parter i otworzyłam drugie drzwi wejściowe , w tedy przeszył mnie dziwny lęk i wiatr zawiał tak jak w zimie , a było lato. Czułam jak ktoś mnie dotyka a ja nie moge sie ruszyć. W końcu uciekłam z powrotem do domu a jak się okazało mója tata zamknął kota w piwnicy i nie mógł się wydostać ... Od tego czasu panicznie boje się ciemności , a może tego co w niej jest? Gdy śpię mam suchawki w uszach by nic nie słyszeć , sama ni wychodzę na pole w nocy . A najstraszniejsze jest to , że cały czas czuje jak ktoś na mnie patrzy ,nawet gdy jestem sama , mówi do mnie nie cały czas ale np. gdy pada deszcz. Wierzę , więc każdemu kto mówi o czymś nadzwyczajnym i odrazu przypomina mi się tamta noc. I wy też wierzcie mi ,że to co napisałam nie zdarza się tylko w filmach , czy książkach ....

Gość Duchowiec45
Duchy sa. To nie sprawa wiary w nie, a sprawa niewiedzy.

Gość wikimodz
Gdy byłam w domu dziadków i czytałam książkę (było ciemno i miałam tylko zapaloną lampkę)coś albo ktoś zapukał do okna ja się przestraszyłam i siE odwróciłam i coś zablynsnelo.Krzyknęła i ktoś mnie złapał za rękę i nagle babcia przyszła. DUCHY ISTNIEJĄ

Gość gość
Mnie parokrotnie uderzyły duchy podczas snu i pojawiały się przy łóżku, po przebudzeniu (zawsze około 4 rano) Wiem, że istnieją. Tylko kim, czym są? Aniołami? Demonami? Projekcją podświadomości?

Gość gość
wikimodz - Może to był Spring Heeled Jack. On lubił dziewczyny z nizin społecznych...

Gość gość
Duchy istnieją a jako dowód zobaczcie sobie filmik Duch na Odrze a też Atak zjawy w lesie

Gość gość
o matko jedyna straszne to :()

Gość gość
Istnieją anioły i demony. Cały okultyzm się na tym opiera...

Gość gość
Brednie, nie ma okultyzmu, to zciema