Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila28

DUCHY-czy one istnieją naprawdę?

Polecane posty

Gość jhgf
mam nie jest to wyraźne i postacie są trochę zniekształcone ale są jak zrobiłam powiększenie i wyostrzenie nawet widać zarys twarzy dziecka zdjęcie było robione wieczorem na ulicy i padał śnieg, nie było wiatru ani mgły, a wyraźnie widać dym albo mgłę

Gość całkiem Wam odbija
Powiem tak: Po pierwsze: "W ŁAZACH DUCHÓW NIE MA" - słyszałam na własne uszy jak to mówił wychowawca do swojej grupy kolonijnej i ja mu wierzę ;):P Po drugie: ja posiadam przynajmniej kilkanaście zdjęć na których można zobaczyć coś dziwnego :P i się nie chwalę :P

Gość jhgf
i niedowiarki sie zdarzają :P w moim mieście był opuszczony dom znalazła się rodzinka która go kupiła po małym remoncie wprowadzili się i próbowali sobie żyć spokojnie tylko że tam było coś, co im na to nie pozwoliło działy się cyrki wołali księdza, wołali policję i straż wszystko tam latało więc nie było wyjścia domek rozebrali a całą historie opisali w gazecie mieszkam dwie ulice dalej więc teraz powiedz tej rodzinie że im się zdawało i wyburzyli dom bezpodstawnie - bo mieli wszyscy urojenia :P

Gość KXV
jhgf -jest szansa,aby zobaczyć to zdjęcie? sama sporo fotografuję

Gość KXV
całkiem Wam odbija - z Twojego wpisu mam rozumieć,że jesteś w wieku szkolnym? Właśnie jesteś na koloni i dorwałeś się do laptopa wychowawcy po zagaszeniu świateł?

Gość KXV
OK,idę spać.Widzę,że nie doczekam się odpowiedzi odnośnie zdjęcia. Kamila,mam nadzieję,że będziesz miała wszystkie kolejne nocki spokojne i pelne wesołych snów,czego Ci serdecznie życzę. Pozdrawiam.:)

Gość pola3434
trochę głupio przyznać sie przed znajomymi ,że wierzy sie w duchy.ja osobiście wierzę.5 lat temu w moim domu pękło lustro w przedpokoju,rysa szła przez środek ,jak się pózniej dowiedziałam ,w tym samym momencie zmarł mój dziadek .to było coś jakby znak.często o tym myślę.ciekawe czy seanse spirytystycznę to bajka czy coś w tym jest

Gość ale bezedury

Gość iksigrekz
jak nie zobacze to nie uwierzę

Gość strach sie bać

Gość jhgf
KXV daj adresik to ci prześlę

Gość całkiem Wam odbija
kto wierzy w gusła temu dupa uschła. a tym dowiarkom co gęby rozdziawiają i się pierdołami takimi zajmuję to powiem że mamu XXI wiek - dzwoni dzwoneczek? Ja na tej kolonii śmiało moge pracować jako wychowawca.

Ja też wierzę w duchy ;] I w sumie się tego nie wstydzę... Mama mojej koleżanki też dostawala (dwa) znaki przy śmierci bliskich.... Kiedys pewna Kobieta opowiadala mi historie, byla szczera, więc nie sądzę, ze zmyślala... Pewnego wieczoru postanowila wraz z przyjaciółkami wywolywac duchy ... nie pamiętam jakim sposobem, ale rzekomo go wywołały... nagle spadł karnisz z firankami. na nastepny dzień w domu, u której wywoływały ducha zdechł psiak...

Gość DO KXV
to byl czlowiek cien z tego co napisalas by sie zgadzalo poszukaj sobie na necie :)

Gość mona22222
JA TEŻ WIERZĘ W DUCHY MIMO ,ŻE NIGDY ŻADNEGO NIE WIDZIAŁAM

Gość
Istnieją istnieja-AAAAAAA będe was straszył po nocach!!! pobrzękiwal łancuchami od kajadanek pod łóżkiem, mazał sprośności na szybach i dymił w aparaty !!!!! BUHAHAHAHA !!!!! :P

Gość ula1ula2
u mnie w domu kiedyś drzwi otwierały się i zamykały same na przemian ,nie było wtedy przeciagu a one jakby zwariowały ,tak się wystraszyłam ,że wybiegłam z domu

Gość lucyna1987
ja wierze w duchy. parokrotnie doświadczyłam obecności moich zmarłych w reralu jak i we śnie gdy chcieli cos mi przekazac. do>>>>> całkiem Wam odbija jesli sądzasz ze to wszystko brednie i pierdoły to po jakiego grzyba wogóle wcgodzisz an to forum?

Gość duchy istnieją ale to żywych
trzeba się bać-niestety

u mnie w domu po pogrzebie babci skrzypiała szafa w jej pokoju, wszyscy w domu to słyszeli

Gość karolina ////////
chyba bym uciekła z domu na dłużej gdybym takie coś usłyszała

Gość meegy
myśle że one istnieją moja babcia słyszy kroki w domu kiedy wszyscy śpią tata ma dziwne sny ja widze coś czego niewidzą inni mama ma sny o pogrzebach i takich tam szczególnie teraz kiedy mój pradziadek umarł!!!!!

Gość całkiem Wam odbija
Lucyna: zeby się pobac przed snem :) Ale jedno co mnie zaciekawiło, to: o czym rozmawiała KXV z koleżanką, że uważa że w wyniku tej rozmowy przytrafiła Jej się jakas niemiła przygoda?

Gość dziuba
wydaje mi sie ze tak u mnie w domciu czesto potrafi sie wlaczyc samo dvd lub radio robi sie samo glosniej lub ciszej. Na wszystko jest zawsze odpowiedz ale czesto daje tez do myslenia. kiedys siedzialam sobie na sofie i karmilam dziecko piersia naprzeciwko mnie stala komoda a na niej wazon z kwiatami miska z suszkami i swiecznik swiecznik zaczal lekko drgac rozbujal sie i spadl na podloge pomyslalam sobie to chyba jakies drgania tylko dlaczego wazon nawet nie drgnal?

Ex dziewczyna mego bylego - przysnila mi sie ostrzegajac, ze mnie zdradza. Miala racje. Zwiedzajac zabytkowe kamienice w moim miescie z moim przyjacielem, robilismy fotografie interesujacych detali. Jedna z nich wydawala nam sie na podgladzie cyfrowki rozmazana, wiec ja powtorzylismy. Okazalo sie, ze owszem, poniewaz polowe zdjecia wypelnia biala przejrzysta postac w sukience. Mam kolege, ktory bardzo czesto widzi duchy.

Gość diabelski marzyciel
podnosze bo fajny temacik ktos właśnie usunął "pakt z diabłem"

Gość robertcb
Duchy istnieją. Każdy z nas jest duchem połączonym z ciałem za pomocą zjawisk kwantowych. Połączenie z mózgiem jest najważniejsze i odpowiada za świadomość. Jeśli chcesz poznać prawdę o mózgu, świadomości, snach proroczych i duchach - przeczytaj ten artykuł. http://radioamator.elektroda.eu/swiadomosc.html

Gość niezły temat
już mam jakiegos stracha dziwnego