Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jak powinno być?

Polecane posty

Otóż idę na ślub i na wesele w sierpniu i we wrześniu.Wiadomo że pogoda może być różna.Chodzi mi bardziej o takt czy jak będzie ciepło to wypada iść na uroczystość ślubu w sukience bez żakietu czy jest to nietaktowne?

Gość Lalli24
uwazam ze niezaleznie od pory roku w kosciele nalezy zakryc ramiona (zakiet, bolerko czy szal, wszystko jedno) a pozniej to juz nie ma znaczenia, jesli jest cieplo to czemu nie? zycze udanej zabawy :)

No właśnie też sobie pomyślałam o zakrytych ramionach. Rok temu byłam na ślubie gdzie dziewczyny były ubrane w bardzo odważnych sukniach -całe odkryte ramiona,duże dekolty,były i takie że miały odkryte plecy aż do pasa. A z drugiej strony Panny Młode nigdy nie patrzą na odkryte ramiona,ubierają co się im podoba.

A i jeszcze jedno czy żakiet ma być zapięty??? A i dziękuje ,zabawa na pewno będzie udana :)

Gość Lalli24
Zapiety? Niekoniecznie, no chyba ze czyjas rodzina ma bzika na punkcie takich szczegolow, ale generalnie chodzi o to zeby nie swiecic w koscoele golym cialem :)

Bardzo dziękuje za odp 🌼 Ufff już mi lżej że może być odpięty.Bo jakoś nie lubię być tak ,,sztywno" ubrana.