Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzinowe party

jakaś fajna sałatka na urodzinowe party

Polecane posty

Gość gość
No na pewno smakowo "ok", glutaminian utaplany w majonezie to sam smak...:/

Gość gość
Też robię domowy majonez, koniecznie na bazie oleju rzepakowego, bo jest nazdrowszy i obniża cholesterol. Ale czasami robiłam też na olejach smakowych np. z dodatkiem bazylii - super sprawa :)

Gość Vinkowa
ja ostatnio wszystkie inspiracje ciągnę z dietetycznych przepisów figury na ich stronie, tam maja meeega duzo przepisow i ja je wszystkie zbieram, kolekcjonuje a pozniej gotuje :D polceam, bo nie bede mowila ci o sałatce makaron z tunczykiem i kukurydza bo nudy :P

Gość gość
udka wędzone z kurczaka (u mnie można kupić jako kęski piwne na wagę) ryż ananas rodzynki kukurydza seler konserwowy majonez sól pieprz

Gość gość
najlepsza i tania :makaron z zupek chińskich ogórek surowy pomidory bez skórki jaka majonez sól pieprz gotowe

Gość gość
Najlepsza i tania sałatka to : *makaron z zupek chińskich -suchy kruszymy do miski i dodajemy *ogórek surowy -kroimy w kostkę, *pomidory obieramy ze skórki -siekamy w kostkę, *jaja ugotowane na twardo też kroimy - -wszystko razem mieszamy dodajemy sól pieprz majonez i mieszamy - odstawiamy by makaron napęczniał i gotowe.

Gość Alicja8762
Składniki: 1 paczka (250 g ) makaronu tortellini 5 średniej wielkości ogórków konserwowych 200 g szynki konserwowej (polecam te Henryka Kani!!!) 2 łyżki majonezu 2 łyżki świeżego koperku pieprz do smaku Wykonanie: Makaron gotujemy i studzimy. Szynkę i korniszony kroimy w kostkę tej samej wielkości. Wszystko wrzucamy do miski i mieszamy. Bon appetit!