Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właśnie mi się kichnęło

No to co - Wspólne starania i oczekiwanie...

Polecane posty

na malucha :) Właściwie dopiero raz próbowaliśmy, nie wyszło, bo teraz w sobotę dostałam @, ale co tam, zaraz zaczniemy ponowne próby, bez stresu, spontanicznie i na luzie. Długo decydowałam się na maluszka, bo zawsze stawało mi coś na drodze a to kariera a to szkoła a to coś tam, ale teraz stwierdziliśmy, że czas najwyższy.

Gość ut
dziecko=kłopot tylko będzie żerował na tobie całe życie i kradł drobne z portfela xD, ale jeżeli już się zdecydowałaś to nie puszczaj mu pokemonów ani innych spider-manów bo to wypacza psychikę

Gość Justyna.N
życzę powodzenia:)))) My staramy sie prawie od roku,ale niestety bez skutku:(

a niech wybiera z portfela, ja też to robiłam :D Justyna.N , też się tego obawiam, ale stwierdziliśmy, że nic na siłę, nic na zaraz, nic na natychmiast, jeżeli nie uda się za trzecim...czwartym razem, to wybiorę się do lekarza, ale mam nadzieję, że wszystko bęzie dobrze. powodzenia 🌼

a teraz lampka wina i sałatka śledziowa :D

Gość ile macie lat

ja mam 28, więc na pierwsze dziecko decyduje się dość późno...

Gość Justyna.N
Jeszcze chyba nie masz się czego obawiać,ja mam niestety,tyle rzeczy się nagromadziło że szok:( Aż sie boje,że nigdy nie urodze dziecka,a jak już to minie bardzo dużo czasu

Gość Justyna.N
Ja mam 23

Justyna.N, ale chodzi o sprawy zdrowotne?

Gość tylko sie nie zasraj
z tymi staraniami, kolejna pierdolnieta :O

masz 23 lata, młoda jesteś jeszcze masz kupę czasu!! ja mam 28 i gdybym teraz miała jeszcze jakieś problemy zdrowotne, to dopiero byłby problem, bo po 32 roku życia na dziecko bym się już nie zdecydowała a dużo czasu nie mam :(

tylko sie nie zasraj, tobie też życzę powodzenia 🖐️

Gość Justyna.N
Tak, mam silne tyłozgięcie macicy,do tego jest ona dwurożna z przegroda:( Nic dobrego z tego nie wynika

Gość Justyna.N
Moja bratowa urodziła synka mając 35 lat, oprócz tego mam dużo koleżanek w pracy,które w podobnym wieku zaszły w ciąże i urodziły zdrowe dzieciaczki:)

ja też myślałam że jestem w ciąży, niestety przyszło rozczarowanie (@) jak myślicie ile razy trzeba próbować ??

też bardzo chce, mam 28 lat i myśle że już czas najwyższy

Gość Justyna.N
Nie przekreśla napewno,ale utrudnia zajście i dotrzymanie ciąży,mam dobrego lekarza ,więc czasem jestem dobrej myśli. Wiem,że jestem młoda i mam dużo czasu,ale wiesz,jak sie bardzo czegoś chce,to wiek chyba nie gra tak dużej roli i takie czekanie z nadzieją z miesiąca na miesiąc jest cięzkie chyba w każdym wieku

Gość s2
śmieszne jest to jak codziennie się słyszy jak jakieś gówniary wpadają, a jak ktoś naprawdę chce dziecko to próbuję i ciągle nie wychodzi.

Tak, ale gdybym teraz dowiedziała się, że mam nikłe szanse na zajście w ciąże z jakieś tam przyczyny, to nie wiem czy decydowałabym się na próby ze względu na wiek, nie jestem już młoda a najlepszy wiek na rodzenie to 21-32 z tego co mówił mi mój lekarz, później mogą ale nie muszą pojawiać się problemy. Ty mimo wczesnego wieku i problemów, masz jeszcze trochę czasu, więc ta nadzieja z miesiąca na miesiąc powinna cię mobilizować.

to chyba zależy od charakteru danej osoby, ja jestem bardzo niecierpliwa i takie czekanie i rozmyślanie czy jestem w ciązy czy nie jest dla mnie katorgą

Gość Justyna.N
ewek ja tez tak mam,staram sie nie myslec ale jak juz zbliza sie @ to dni ciągną mi sie jak cholera

no i ja sie dołacze :) my z m bedziemy sie starac o 2 dziecko niebawem , mam juz 7 letniego syna :) mam 30 lat :)