Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewytrzymam

Zdradziłam.

Polecane posty

Gość niewytrzymam

Stało się. Nie wiadomo jak, nie wiadomo kiedy... Jak to chłopakowi powiedzieć? On jest dla meni taki dobry... A może nie mówić wogóle...i niech pozostanie jak było zawsze... Okropnie się czuję!!!!:(

Gość niewytrzymam
śmiej sie cezar śmiej... :(:(:(

Gość myrevin dobrze prawi
polać mu. :classic_cool:

"czy o każdym sikaniu mówisz chłopakowi ? " muehehe... :D niewytrzymam --> zrob rachunek sumienia waszemu zwiazkowi (o kto komu zlego zrobil), najbardziej obiektywnie jak umiesz i wywnioskuj z tego, czy mowic mu czy nie. :p

Gość niewytrzymam
Nieee... Nie wiadomo jak, nie wiadomo kiedy...to taka przenośnia... Poprostu trudno mi samej w to uwierzyć...:( Nie z sikania się nie spowiadam... Ale jednak pomimo tego co zrobiłam i tak uważam że między sikaniem a zdradą jest SPORA różnica Myrevinie....

Gość niewytrzymam
nie...nie znam...:|

Gość Ujadający Piesek Leszek
Jeśli miałby sie dowiedzieć od kogoś innego - to powiedz czym prędzej. Jeśli nie mało prawdopodobne jest by sie dowiedizał nie od ciebie - to na razie nie mów - tylko powiedz w momencie kiedy będziesz mogla wykazać że jestes godna zaufania. Tak mi sie wydaje - ale w sumie to jestem teroretyk w tej sprawie ;)

w poprzedniej wypowiedzi w drugiej linijce "nie" jest niepotrzebne ;)

Gość niewytrzymam
Nie ma się od kogo dowiedzieć. Chyba na razie sie wstrzymam.

Gość wszystkie kobity mają coś z
koorwy więc się nie martw , puszczanie się masz we krwi , to nie twoja wina [ czesc]

bo Kobiety to mimo , że piękne to czesto sa jak zdradziecki najeżdzca

Gość takasobiemoli
to w czym problem jak nikt tego nie sypnie na 100% to buzia na kłódkę a jak sie sypnie to kłam że nie a swoja droą to zastanów sie czy jest ci z nim naprawde oki ze go zdradziłaś zdrada nigdy nie jest od tak bez powodu

Ale nie odwlekaj tego latami - bo prędzej czy pozniej moze do niego dojsc - takie rzeczy lubia wyjsc czasem przez przypadek. Ale jak jest to malo prawdopodobne to nie ma sie zanadto co spieszyc. Jak jestes katoliczka - to ciekawe co ci ksiadz powie na spowiedzi - choc ja akurat w tych sprawach to nie cenie ich zdania za grosz. W sumie taka spwoiedz po zdradzie to moze byc "przezycie-kosmos" - bo wsrod ksiezy sa rozne "typy seksulane". :)

Gość autorko spoko
wczoraj ze mną dwóch facetów zdradziło swoje dziewczyny(w tym jeden z nich był zaręczony) i było u nich zero wyrzutów sumienia:] Skoro go zdardziłaś to go nie kochasz, a skoro nie kochasz tzn.ze z nim nie będziesz, a skoro nie będzeisz to nie mów i i tak nie będzie Cię sumienie gryzło, albo powiedz - i tak sie przeciez prędzej czy poźniej rozstaniecie;);P

Gość amant powiatowy
zrobienie laski to nie zdrada bo przeciez nie bylo nic seksualnie

Gość kolumna.
Alez to "nic takiegooooo " Wymsknelo sie ...

słuchaj, jeśli go kochasz chcesz z nim być i jesteś pewna że to się nie powtórzy to może nie mów mu. Jeśli chcesz zrzucić na niego ciężar i sobie ulżyć w cierpieniu to na pewno mu nie mów. Jeżeli nie potrafisz żyć z taką tajemnicą ale masz nadzieję że Ci wybaczy to przemyśl żeby mu powiedzieć. Jeśli nie chcesz już z znim być to po prostu się rozstańcie powodzenia

Gość tez sie nad tym zastanawiam
taaak werdena argua kocha go i zdradziła:o NIE KOCHA GO ! Taka parwda:o kto serio kocha to nie daje du.py jak jest z tym kimś w zzwiazku:o

a tak apropos kurw... :D wczoraj z moim lubym zrobiliśmy sobie wycieczkę rowerową, chcieliśmy dojechać do ścieżki rowerowej w lesie, aby tam dotrzeć trzeba przejechać przez dosyć ruchliwą drogę.. na poboczu stały dwie panie które aktualnie były w pracy... gdy przejeżdżaliśmy podjechał samochód i zabrał jedną z nich, a druga krzyknęła do mojego faceta czy nie ma ochoty na bzykanko, prawie z roweru spadłam :D

Gość GLUPIA
ZAPIER**LAJ do niego, ja nie wiem co teraz dziewczyny wyrabiaja... moja byla mi zrobila takie swinstwo wybaczylem jej ale w tej chwili juz nie jestesmy razem... nie bylem wstanie jej zaufac ot co .... bedziesz miala nauczke na przyszlosc... ile ty masz lat ?? chwila przyjemnosci moze zniszczyc ci zycie... DLATEGO KAZDA OSOBE KTORA MA WOBEC CIEBIE JAKIES PPLANY SPLAWIAJ BO POZNIEJ ZMARNUJESZ SOBIE I PARTNEROWI ZYCIE