Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bruncia niuncia

czy wasza matka tez tak wam robi???

Polecane posty

Gość bruncia niuncia

hej.trafilam na to forum i widze co piszecie wiec moze ja tez cos napisze...niemoge zrozumiec swojej matki...ona traktuje mnie ajk swojego wroga..nie wiem moze to menopauza...>?albo jest zlym czlowiekiem???no wiec tak.....moja matka mnie szantazuje....PRAWIE ZAWSZE I CIAGLLE ze jak czegos niezrobie tak jak ona chce....to ze nie da mi kasy lub czegos mi nie kupi!!!zawsze szantazuje mnie kasa!!!!!nienawidze jej za to czasami......bo ja nie jestem materialistka...ale jak kazdej nastolatce brakuje mi kasy i mam wiele wydatkow....sami wiecie "ciuchy ,kosmetyki"itd;/noi czasami mimo woli musze robic to co matka chce....niechodzi tu o jakies obowiazki domowe...ale np o przyznawanie jej racji jak kloci sie z ojcem...lub oklamywanie kogos;/czy tez mwoienia roznych rzeczy komus "ze niby ja tak mysle"ona mnie niszczy jako czlowieka;/a ja nie wiem jak sobie z tym poradzic...mam dopiero 17lat...wiem ze kiedys jak bede juz niezalezna i bede meic swoje pieniadze to jzu nikomu nie wyrzadze takiej krzywdy...jak np klamiac czy zwracajac uwage mimo iz wydaje mi sie ze ta osoba wlasciwie postepuje...moja matka wydaje sie dobra osoba a jednaj jest tak zepsuta;/pomozcie mi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować