Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mądrala na 102

Kobiety bądzcie bardziej bezpośrednie, otwarte i śmiałe co do facetów !!!

Polecane posty

W domu, do pracy idę w południe. Facet śpi jak zabity, a ja jakoś nie mogłam usnąć.

Gość mądrala na 102
mhm

Gość mądrala na 102
z W-wy jesteś?

:D Z pracy nie mogę pisać, trzepią mi komputer, więc mogę zająć się tylko pracą, ale nadrabiam w domu

Gość mądrala na 102
tak

Gość mądrala na 102
jesteś szczęśliwa?

Gość mądrala na 102
no w ogóle, z życia

Tak, jestem szczęśliwa. Mam wszystko co do szczęścia mi potrzebne. A skąd ptyanie, czyżbyś ty nie był szczęśliwy?

Gość mądrala na 102
tak się pytam. A co wg Ciebie to szczęście? hm? miłość, pieniadze, dobra praca, fajny facet, dziecko, mieszkanie, samochód? tzn bardziej rzeczy materialne czy duchowe?

Gość mądrala na 102 racja
dobrze mowisz polka coraz bardziej sie jebe w lbie... feministki ku rwy do kata obiady gotowac ale bedzie gorzej ku rwa ....

Gość mądrala na 102
wracając do tematu to moim zdaniem przez te media masowe tzn głównie przez neta ludzią sie w głowie pier***, zatracaja głowne wartości moralne...

Gość mądrala na 102
cały czas seks i seks w kołko ten seks, jakby innych bardziej warto sciowych rzeczy nie było...wkurza mnie to...heh przez to czuje sie jakos taki wyalienowany, wyobcowany, jakbym nie pasował do tego świata jaki nas otacza

hmmm Mi więcej szczęścia dają tzw. rzeczy niematerialne. Poczucie spełnienia, bezpieczeństwa, stabilizacji, miłość, przyjaźń, zdrowie. Ale nie mam w nazwisku "Caritas" i nie ukrywam, że większość tych stanów duchowych wiąże się z dobrą pracą, pieniędzmi i wszelkimi ich pochodnymi. Jeżeli ktoś mówi inaczej to zwyczajnie kłamie. Byłam kiedyś w kiepskiej syt. materialnej i niby byłam szczęsliwa, bo była miłość, zdrowie, ale jednak rzeczy materialne bardzo ułatwiają "bycie" szczęśliwym.

Gość mądrala na 102
mhn zgadzam się w 100% z Tobą, choć czasami ludziom pogoń za dobrobytym, pieniędzmi przysłania obraz na inne rzeczy...

Gość mądrala na 102
dobrze, że mam dziewczyne, która mnie rozumie i podziela moje zdanie...bo inaczej bym się chyba pochlastal hehe

Nie czasami, a coraz częściej. Niestety będzie coraz gorzej. Przecież kiedyś ludzie mieli prawdziwych przyjaciół, a teraz człowiek człowiekowi wilkiem. Naprawdę trudno o prawdziwego przyjaciela, bo każdy patrzy tylko na czubek własnego nosa. Na karierę, kasę i sex.

Gość mądrala na 102 racja
bardzo do brze mowiesz popieram

Gość mądrala na 102
tak, pieprzy się ten świat i demoralizuje, ja się boje co będzie za pare, parenaście lat. serio. Może nie wiem, za poważnie mówie jak na swój wiek czy co...

Gość mądrala na 102
teraz to nie wiadomo jak postepowąć? być porządnym=frajer? być uczciwym=frajer, ciota? być cwaniakiem to jest dopiero cool

Czytając twoje wypowiedzi z początku topiku, powiedziałabym, że masz 16 lat, a teraz nagle postarzałeś się o przynajmniej kilkanaście ;) Ale na korzyść:)

Gość mądrala na 102
wiesz...czasami trzeba udać 16 latka i jakos zacząć rozmowe hyhy pewnie odebrałaś mnie jako faceta, który trafial na "nie te' kobiety i wszystkie kobiety szufladkuje jako wyrachowane suki...hehe coś Ty... myśląc tak nie wiem czy jakas kobieta by chciala ze mna byc

No dobra, na dzisiaj mówię dobranoc. Ciekawa jestem czy ta dyskusja się rozwinie, zajrzę jutro

Gość mądrala na 102
dobrej nocy, ja tez chyba sie juz poloze he he

Gość mądrala na 102
jaki rocznik?

Gość mądrala na 102
urodzenia? no mówiłem, że mam 20 lat, rocznik 88