Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mądrala na 102

Kobiety bądzcie bardziej bezpośrednie, otwarte i śmiałe co do facetów !!!

Polecane posty

Jak nie swój, to przynajmniej tego wina, które wypijemy za to, żeby świat nie zszedł całkiem na psy:) Masz czas na zastanowienie, ja zmykam. Paaa

Gość mądrala na 102
paa

Gość a po co one maja sie wysilac
wola jak wszystko sie za nie zrobi:) modelowe wygodnictwo

Gość petrelka
te mądrala, przeczytałam pierwszą stronę i dalej nie mam ochoty. Pierniczysz tak że mnie wkurzasz? Kobiety bądźcie bardziej bezpośrednie co? A potem jak taka się odważy być bardziej bezpośrednia facet jej nie szanuje, bo zaraz jego myślenie jest takie - no jak ona tak śmiało do mnie, to pewnie i do inych też, to ona nic nie warta, chyba z tych co to można się umówic, wykorzystać i zostawić. Tak myślicie i spadaj z taką durną gadką. Co nie chce się trochę wysiłku włożyć i poderwać dziewczynę? Tylko ma sie na tacy podłożyć a potem dostać kopa? Teraz nie ma mężczyzn, bynajmniej jest ich baardzo mało, większość to dupki i basta. Bez polotu i inicjatywy, dlatego chcą to przerzucić na płeć żeńską.

Gość te feministka jedna ty
facetów wy kobiety widzicie tylko wtedy kiedy śmieci trzeba wynieść, dziure w ścianie wywiercić czy samochód umyć...

jeśli być przeczytała wszystko od deski do deski to byś troche inaczej spojarzała na to i coś innego powiedziała... dlaczego od razu kobieta ma dostac kopa? dlaczego facet chce odrazu ja wykorzystać? a co jak facet poderwie to ją nie wykorzysta i nie da kopa? weź przestać w ogóle, jemu chodzilo o jakieś małe zaczęcie rozmowy, jakiś flirt i też oczywiście troche bezpośredności ze strony kobiety... i wcale facet nie powie i nie pomyśli, że jest łatwa i sie puszcza czy cos w tym stylu...(przynajmniej ja tak myśle i tak uważam)

trafiła się wielka pokrzywdzona, ktora mówi, że faceci to dupki i basta... a co kobiety to nie są takie? sorry, ale sa jeszcze gorsze...

ja tam jestem smiała,jak jakis dupek wyskakuje z tekstem - czesc laska ,to mowie spier**laj,to zaliczam sie do smialych chyba.....

Gość gość
Hej wszystkim. Byłem od wielu lat samotny byłem krótko z dwoma dziewczynami ale tak wyszło ze dalej byłem samotny. Ostatnio kilka miesięcy temu poznałem fajna dziewczynę przez jeden z portali internetowych i zaczęliśmy spotykać się, ale zauważywszy ze lepiej się dogadujemy jako dobrzy znajomi , przyjaciele ,niż jako przyszła para. Ale w tym sęk że ja wciąż potrzebowałem miłości. Zamówiłem w końcu rytuał powodzenia u płci przeciwnej u rytualisty perun72@interia.pl – i już po 2 miesiącach byłem w związku. Jak dotychczas jest świetnie. W końcu czuję że żyje.