Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Problem mam

Dzięki NK dowiedziałam się,ze mam siostrę

Polecane posty

Gość ////////////////////////////

Gość ttttttttttttttttttttttttttttut

Gość no i jak się sprawa rozwinęła
???????????????????

Gość wyrocznia 2008
jeszcze nie jeden i nie jedna dowie sie ze ma brata lub siostre-a skad moja pewnosc? bo sama mam te sytuacje-mam dziecko z facetem zonatym ktorego dzieci sa dorosle i nic o nas nie wiedza.

Próbowałam zagadac z ojcem (na osobności),ale można powiedziec-uciął temat.... Nie wiem,drążyc dalej...? Chciałabym poznac tego domniemanego brata,jego rodzinę....Ale,co-za plecami ojca? Szykuje mi się w przyszłym roku komunia córki.Z mojej strony tylko ja,rodzice i mój kuzyn-chrzestny córki.Ze strony męża dużo więcej gości. Gdyby okazało się to prawdą,chciałabym,żeby oni przyjechali...ale nie wyobrażam sobie tej sytuacji..... No i co robic?

Ale widzę,że tej dziewczynie-mojej domniemanej bratanicy :) też zależy na utrzymaniu kontaktu. Wiesz,jak to jest,gdy ciągle jesteś sama,bez rodzeństwa...i nagle taka wiadomośc....?

Bratanica jest zarejestrowana na NK,brat nie. Podobno,kiedyś chciał odszukac ojca,ale nie było wtedy jeszcze takich ułatwień,jak NK ;) O tym,że mnie znalazła wie jej mama-moja bratowa.

Wiem,że górę biorą emocje. To nie jest tak,że ja już zaczęłam planowac nowe wspólne życie,wysyłac zaproszenia itp.Jesli ten mój brat nie będzie chciał-trudno...Gorzej,jesli będzie chciał bliższych kontaktów.Gorzej ze względu na mojego ojca,który,jakby chciał się od tego odciąc-jeśli to wszystko prawda........ No i jeszcze moja mama................

Cały czas o tym myślę. Poczekam,co z tego wyjdzie....Czy ten mój brat będzie chciał się spotkac,jak on też do tego podejdzie... :D🖐️

Gość takie tam duperele...
NK to jedna wielka ściema, bądź ostrożna! Nie wierzę w takie "cudowne" odnalezienia po wielu latach. Lepiej postaw się w sytuacji Twojej matki, której skasztanisz resztę życia prawdą o niewiernym mężu, a może przywołasz bardzo bolesne wspomnienia? Na Twoim miejscu nie ruszałabym żadnych tajemnic sprzed lat, nikomu to na dobre nie wyjdzie, narobisz tylko bałaganu w rodzinie.

Gość jakim niewiernym mężu
??? przecież to brat jest starszy (ma 45 lat), a autorka topiku ma 37 więc niewierny był, ale w stosunku do matki BRATA jeśli już, a nie autorki topiku