Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karafka76

Formoline - czy skuteczne??

Polecane posty

Gość Karafka76

Mam pytanie odnosnie preparatu FORMOLINE - czy to skuteczny preparat? Czy ktos go juz probowal??

Gość kupiłam
dla męża.Przez 14dni schudł 6kg, ale przy b.dużej nadwadze.Zapominał o jedzeniu i jadł dużo mniej.Niestety specyfik jest drogi(płaciłam95zł)starcza na 2 tygodnie.

Gość grubasska
przyznam szczerze, że ja też się skusiłam i kupiłam sobie te tabletki. Zapłaciłam za nie 90 zł, ale mam nadzieję, że warto :P Na wyniki muszę jeszcze trochę jednak poczekać, bo biorę dopiero od poniedziałku. Fakt faktem, czuję się dobrze, piję dużo wody, trochę ćwiczę. To prawda, że tabletki nie wystarczają na zbyt długo i nie są tanie, ale najważniejsze żeby były skuteczne :) jak już schudnę to na pewno napiszę ;)

Gość szczęściara01
no ba, pewnie, że skuteczne :D a dlaczego niby mialy by być nie skuteczne?? są pochodzenia naturalnego, nie sieją spustoszenia w organizmie, nie powodują skutków ubocznych :) ja już z nimi chudnę :D

Gość filipinka_00
no ja mam teraz zamiar kupić, zobaczymy czy będą wreszcie jakieś efekty.

Gość grubasska
stosuję i chudnę :) przez tydzień około kilogram :) ćwiczę i czuję się lepiej :) częściej się uśmiecham :) nareszcie!

Gość Karafka76
Tak się zastanawiam, chyba też sobie kupię te tabletki. Jeżeli na prawdę mogą mi pomóc no to dlaczego mam nue spróbować

Gość filipinka_00
no pewnie czemu nie spróbować ;) ja juz zaczynam brać!! :)

Gość helcia_01
słuchajcie, przypadkiem trafiłam na ten temat, ale jak już jestem to nie wypada się nie wypowiedzieć ;) ja biorę Formoline już jakiś miesiąc, jak tylko weszły na rynek to zaczęłam je stosować, poleciła mi je moja znajoma z Francji, sama je bierze. No i ja w miesiąc już schudłam trochę ponad 3 kg. Tabletki są bezpieczne, bezinawazyjne. Ja jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam wszystkie odchudzające się panie ;)

Gość pola_p
No a ja chcę schudnąć. Formoline to jakaś nowość, może dlatego o nich jeszcze nie słyszałam :) Są już dostępne we wszystkich aptekach?? I jakie mają działanie? Czytałam, że spalają tłuszcze, ale niewiele mi to mówi ;)

Gość pinezka997
przyciągają do siebie tłuszcze i bezpiecznie wydalają z organizmu. Poza tym zmniejszają kaloryczność posiłków. :) widzę, że tutaj sporo dziewczyn stosuje Formoline :D i bardzo dobrze, chudnijmy dziewczyny!! nie za szybko ale bez efektu jo-jo :P

Gość pinezka997
i co dziewczyny jak tam odchudzanie z Formoline? jak wam idzie?? u mnie już widać jakieś małe efekty :) strasznie się cieszę :)

Gość Pytam tylko
A czy ktoś się orientuje czy można łączyć te tabletki z inneov na cellulit ?

Gość uleczka_ppp
chyba można tylko musi być zachowany jakiś odstęp czasowy. Ja biorę formoline i tabletki antykoncepcyjne, zachowuje odstęp 4 godziny ;)

Gość Pytam tylko
Uleczka, jakie efekty po Formoline ? Pozdrawiam

Gość slawa05
Witam, sledze watki o formoline i mam pytanko do dziewczyn, które go stosuja. Formoline obniża kaloryczność posilków ok. i tluszcz zawarty w posilkach nie odklada sie w organizmie. A co z tluszczem na bioderkach, udach, posladkach czy brzuchu? On zostaje czy tez formoline w jakis sposób go wyłapuje i przez to sie chudnie? Pozdrawiam

witajcie, mam takie pytanie bo zakupilam te tableteczki jednak czytajac ulotke zauwazylam ze przeciwskazaniem do ich strosowania jest antykoncepcja hormonalna i mozna je stosowac wylacznie po konsultacji z lekarzem, czy ktoras z pan stosuje srodki anty i te tabletki?? lub konsultowala sie z lekarzem?? czy nie wplyna one na zabezpieczenie?? pozdrawiam i licze na wskazowki

Myślę, że jak zachowasz odstęp większy niż 4 godziny to jedno i drugie będzie skuteczne. Tak samo z wszelkimi witaminami- też trzeba zachować 4godz odstęp. Czy stosując formoline stosujecie jakąś dietę (jaką?), czy ćwiczycie (co i ile?)

Gość Viva la...
Czy ktoś jeszcze może coś powiedzieć na temat tych tabletek ?

Gość formolina
A co w przypadku kiedy jestem na diecie niskotłuszczowej? Co prawda zdaję sobie sprawę z tłuszczuó ukrytych , al e czy wobe powyższego warto wydawać 90 zł skoro moja dieta opiera sie na nabiale chudym mięsie i węglowodanech :pełnoziarnisty chleb i warzywa? Może w moeje sytuacji warto brać formoline tylko przed szczególymi okazjami proszone obiady grille święta?? I jeszcze czy fomoline zmniejsza łaknienie? Czy z zwiazku ze sposobem działania do toalety chodzi się częściej?

Gość hop sa sa sa hop sa sa

Gość uleczka_ppp
stosując formoline możesz jeść co chcesz, a jeżeli ograniczasz tłuszcze to chyba jeszcze lepiej? a poza tym to można ją brać okazjonalnie, właśnie kiedy trafi się jakieś wyjście czy impreza. mnie łaknienie troszkę się zmniejszyło. a jak pijesz tyle wody ile trzeba to żadnych nieporządanych wizyt w toalecie nie musisz sie obawiać!

Gość zuźka_p
ja z Formoline schudłam 12 kg. Bardzo jestem zadowolona. O jo-jo się nie boję, bo mam dobre nawyki żywieniowe, nie objadam się już fast foodami jak kiedyś. Poza tym wiem już jak ćwiczyć, co robić żeby nie przytyć. Cieszę się, że spróbowałam tych tabletek

Gość afroditten
przypadkiem trafiłam na ten watek, ale to dobrze, bo przynajmniej moge dodac kilka słów od siebie. Odchudzam się od ponad dwóch lat. Próbowałam różnych metod. tabletek, herbatek, samych ćwiczeń i jak chudłam tak i tyłam. Kupiłam sobie formoline 4 miesiące temu. Schudłam 18 kg. Wspaniały wynik. Jeszcze sporo drogi przede mną, ale przynajmniej wreszcie mam nadzieję, że może być dobrze!

Gość piekny wynik
a ile opakowan zuzylas?

Gość pinezka997
jak dla mnie bardzo skuteczne. Schudłam i powiem Wam więcej, odstawiłam Formoline i nie przytyłam! Odżywiam się normalnie, trochę ćwiczę. Ale wiadomo, nie objadam się, nie piję gazowanych napojów. Po prostu lepszego odchudzania nie mogłam sobie wymażyć :)

Gość afroditten
no kilkanaście opakowań zużyłam, ale uważam, że się jak najbardziej opłacało. Wiem to zwłaszcza kiedy patrzę na swoje lustrzane odbicie. Kupuje sobie mniejsze ubrania, już wiem jak mam się odżywiać, ile jeść, co jeść. Uważam, że było warto!

Gość mariila
ja moge tylko dobra opinie wystawic tym tabletkom :D

Gość jokoklo
KłAMSTWA KLAMSTWA!! uleczka ppppp / afrykanka i inne takie nabijają wszystkich w butelke!! Bralam Formoline pod koniec lata przy diecie i umiarkowanym ruchu, jak ktos nie je strasznie tlusto na codzien to na tym z zyciu nie schudnie!!!!!! poczytajcie sobie inne topiki o formoline tu na kafeterii tez ODRADZAM! A WIEM BO PROBOWALAM SAMA DWA OPAKOWANIA I NIC!

Gość echh...
to bylo do przewidzenia mnóstwo jest naciągaczy na różne specyfiki