Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matteusch

Dziewczyny, nie obrzydza was ze facet w przeszlosci seksil sie z innymi dziewcz?

Polecane posty

Gość Matteusch

Mi np zalozmy podoba sie jakas dziewczyna. Ale kiedy uswiadomie sobie, ze uprawial z nia seks ten a ten facet, to czuje jakies takie obrzydzenie. Rodzi sie ono oczywiscie z obrzydzenia do tego faceta. Pytam was dlatego, ze z tego co wiem, wiekszosci kobiet nie zalezy na tym, zeby ich facet byl prawiczkiem a czesc z was mowi wrecz, ze prawiczka by nie chciala. No wiec jak? Nie obrzydza was swiadomosc, ze facet uprawial juz seks z innymi dziewczynami?

zawsze zamykam za sobą drzwi z trzaskiem :) i nie pijam wczorajszego piwa i tego wymagam od innych :classic_cool:

Gość Matteusch
No wlasnie samochod tez wole nieuzywany. I jak narazie mam szczescie taki miec. A ty jak sie zapatrujesz na sprawe z tematu?

Gość samochody używane
ma wiekszosc w tym kraju. :classic_cool:

Gość Matteusch
v33 nie bardzo rozumiem? Czyli zawsze po zwiazku stajesz sie na nowo dziewica a na partnerow wybierasz tylko prawiczkow? :)

Gość brum
mężczyźni poznają, że kobiety uprawiają seks z innym?

Gość Matteusch
No wiem, ze wiekszosc ma samochody uzywane. Ale jak mowilem, ja mam szczescie miec uzywany tylko przeze mnie (bo nowy to on juz nie jest-ma 8 lat:) Nie chce sie dowartosciowac-tylko pytam ale jakos jeszcze nikt nie odpowiedzial ani tak ani nie tylko jakies wymijajace odpowiedzi

Mateo :O jasne ceruje sie :D:D:D:D Nigdy nie wracam do przeszłosci ani swojej ani jego ;)

Gość nie myśl o tym
bo zwariujesz, myśl o przyszłości, a nie przeszłośći, byleby tylko zdrada was nie dopadła

Gość Matteusch
brum No wiesz, mam na mysli sytuacje jesli wiem, ze dana dziewczyna wczesniej byla kilka lat z tym a tym facetem. Domyslam sie wiec. A poza tym chyba mozna sie tez zwyczajnie zapytac jak sie juz jest ze soba, nie? I nie trzeba sie domyslac ani rozpoznawac tego

Gość nie myśl o tym
mój mąż był prawiczkiem i ja się o tym dowiedziałam dopiero po 3 latach małżeństwa podczas kłotni (podejrzenie z mojej strony o zdradę)

Gość Matteusch
W sumie rzeczywiscie nie ma sensu chyba za duzo o tym myslec. I tak to nic nie zmieni. Ale poprosic zeby sie przebadala to chyba jednak bede musial

Gość nie myśl o tym
domyślać to się można ale nczego nie możesz być pewien,mój mąz nie chciał gadać nigdy na te tematy,zatem myslałam,że miał durzo dziewczyn, a tu ci masz rzadnej

oooszzz w morde :O Moze popros o to jej byłych :D:D:D lepiej wyjdziesz na tym :D:D:D:D

Gość xzc
Tak to juz jest. Mezczyzni wola dziewice, kobiety doswiadczonych facetow.

Gość montai
Ludzie! kobietę porównywać do auta? kobieta z drugiej ręki? czy kobieta to sprzęt do użycia podobny do szczoteczki do zębów którym można się brzydzić jeśli ktoś go użył?! Jeśli masz potrzebę to się załatw do toalety a nie wycieraj się w dziewczynę jak w szmatę. Zastanówcie się nieco, seks jest tak piękną sferą życia człowieka, że nie można tak do tego podchodzić. Czy ktoś wam powiedział że jesteście prostakami?

Gość Matteusch
Moge sie przebadac, nie ma sprawy. Bywajac u dentysty zawsze upewniam sie czy wszystko jest sterylne, wiec nie sadze zebym byl czyms zarazony:)

Gość xzc
"seks jest tak piękną sferą życia człowieka, że nie można tak do tego podchodzić." lepiej do spraw seksu podchodza szmaty, ktore puszczaja sie z facetami w klubowych kiblach?

a jak sie upewniasz u tego dentysty nosisz jakis mikroskop kieszonkowy?:classic_cool: