Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matteusch

Dziewczyny, nie obrzydza was ze facet w przeszlosci seksil sie z innymi dziewcz?

Polecane posty

Gość jask ja nie cierpię
takich prymitywnych ludzi jak xzc. 😴

A jak ty jesteś teraz z nią a potem będziesz z inną to będziesz miał wyrzuty że pukałeś tą obecną? :o Jak Kali to dobrze jak Kalemu to źle. Najlepiej nie rozmawiać o tym co było tylko o tym co jest i co będzie 🖐️

Gość jak sie nazywa
chyba kurwiarz. :classic_cool:

Gość co to za pytanie w ogóle
Do XZC Nie ma popytu, nie ma podaży. Proste.

Gość wysmiewczyni
mnie obrzydzaja klienci spermojadow, wkladaki co pykaja co popadnie i ogolnie mezczyzni ktorzy sie nie szanuja. Brzydze sie takich i rzygac mi sie chce jak mi taki wali teksty o wycieruchach na trasie-spermojadach. Ale jesli facet funkcjonowal w normalnym zwiazku i zalezalo mu n akobiecie to nie obrzydza mnie to ale troche budzi moja zazdrosc. Ale wkladaki zwlaszca amatorzy spermojadow to poprostu odrazu paw!

Gość xzc
ojej, to wy szmacicie sie dla nas? jakie to wy wspanialomyslne jestescie. prosic dziewczyne o obciagniecie, a ona juz sie schyla.

Gość co to za pytanie w ogóle
XZC A facet co się seksi z taką dziewczyna w kiblu w dyskotece, to niby kto? Święty?

Gość xzc
tego nie napisalem

jeden lubi krem a inny lody :classic_cool: dla jednego cnotliwa jest marzeniem dla innego ta dyskotekowa lolita :O

Gość wysmiewczyni
a dla innego spermojad z trasy buehehehehehe. Coz niektorzy musza poprostu spermojady pukac bo zadna normalna go nie dotknie, brzydzi sie. Swoj powinien ze swoim spolkowac i tak bedzie dobrze.

Gość Avokado**
do Autora topiku: oczywiscie ze mnie to brzydzi jak zaczne analizowac co i w jaki sposob wyprawiał moj facet ze swoimi byłymi, ale trzeba do tego podchodzic w ten sposob ze to juz przeszłość: ja byłami z innymi i on był z innymi i jesliby nam nie wyszło to tez musimy zacząć życ z nastepnymi parterami. To jest zycie, i nie da sie przejsc przez nie będąc dziewicą. Pomysl jak ty myslisz o swich byłych-przeciez chyba nie wracasz do tego jak to wam fajnie było robic to w taki czy owaki sposob-i druga strona tez nie wraca tylko żyje dniem dzisiejszym.Najlepiej jest wyłączyć emocje i traktowac to jako normę pomiędzy dwojgiem kochajacych się ludzi a nie przezywać i sie zadręczać.

Gość Matteusch
no ja akurat nie miale bylych, moze dlatego mam inne spojrzenie

Gość nie myśl o tym
avokado** a Ty czasem dziwka nie jesteś ? to co tu o związkach piszesz?

Gość nie myśl o tym
prostytutką rasową miałam na myśli

Gość Avokado**
nie jestem dziwką, tak wyglada życie że nie zawsze sie uda być z jednym partnerem przez całe życie, a szkoda...

Gość Avokado**
a autorowi jest rzeczywiście trudno "przeskoczyć temat" skoro perspektywa pierwszego razu ma byc z osoba ktora juz z kims była,bardzo zrozumiałe.