Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinowe Słońce

Prezent dla faceta, pomóżcie mi sie zdecydować proszę.

Polecane posty

Otóż mój facet ma niedługo urodziny:) Mam kilka pomysłów, jednak nie wiem na co się zdecydować. Myslałam nad skórzanym portfelem ... zegarkiem ... srebrną bransoletką. Niestety mam ograniczone fundusze :O Nie wiem ile mniej więcej moze kosztować portfel i bransoletka. Jeżeli starczy mi pieniędzy, chciałabym dokupić mu jeszcze butelkę whisky bo lubi :) jeżeli nie whisky to jakieś dobre winko lub szampan :) Co o tym sądzicie ? Co lepiej wybrać ... ? Jesteśmy ze sobą krótko, kilka miesięcy, jednak relacje między nami są bardzo bliskie :)

Gość ja z tych trzech rzeczy
wybrałabym portfel, i dodałabym grosika do srodka. zegarka podobno nie powinno się prezenkowac partnerowi, bo odlicza czas do końca zwiazku. tez kapcie są niedobrm prezentem. za to pasek lub krawat sa bardzo wskazane;)

Dziękuję za opinię :) Też słyszałam ten przesąd o zegarkach ... poza tym nie wiem czy trafiłabym dokładnie w jego gust, niby wiem jakie mu się podobają, ale takie kosztują grubo ponad 1000 złotych :P Poza tym ostatnio chciał moje zdjęcie ale niestety nie miał go gdzie włożyć, tak wiec portfel wydaje mi się jak najbardziej odpowiednim pomysłem. :) Tylko ile on moze kosztować? i ile kosztuje whisky ... Jonnie Walker najlepiej :)

Portfel skorzany spokojnie za 50-60 pln mozna kupic (ja taki mam i jest bardzo fajny, wygodny, trwaly, miekka skora) Whisky czerwona (do drinkow) JW od 35pln/0,5 w Auchan i kazdym markecie (a moze nawet to bylo 0,7, nie pamietam, mam w domu ;) ), czarna jest ok 50% drozsza.

No to decyzja podjęta:) Kupuje portfel :) Tylko bede musiala wybrać czy brązowa skóra czy czarna, ale myslę ze wybiorę brązową:) Wkisky kupię albo 0,5 albo 0,7 ... liczyłam na to ze nie bedzie droższa niż 100 złotych więc jeżeli cena którą podał Mav jest prawdziwa to bede do przodu z pieniążkami :) Whisky zamierzam kupić Red Label ... wydaje mi się ze taka najlepsza ... ale musze przyznać nie mam pojęcia jaką podają zazwyczaj w pubach :O Dziękuję serdecznie za opinię :) 🌻

Gość apsikkk
podaruj mu wasze zdjecie w ramce:D yjdziesz najtaniej he

Gość johnnie walker czerwony
0,7 kosztuje jakies 6 dych, zA 35zl to jakis maly musial byc

Zalezy gdzie kupujesz, ja zazwyczaj w Auchan Wola Park w Wawie - i tam ogolnie alkohole sa tanie. (w bezclowym na Okeciu cena byla identyczna miesiac temu)) Red Label jest delikatniejsza (bodajze 5 lat lezakowania zamiast 7 przy czarnej), ale stosuje ja sie raczej do drinkow, czarna mozna pic sama (mniam ;) czerwona nie jest dobra sama)

Gość johnnie walker czerwony
To nie jest tak ze czerwonej nie mozna pic samej. Zasada jest taka ze kazda mozna pic sama ale nie kazda mozna mieszac z cola albo z lodem.

EE tam, durne te przesady. Ja mojemu dalam zegarek 7 lat tamu i teraz planuje kupic kolejny, lepszy, od niego dostalam juz 2 zegarki, a jakos jestesmy razem 8 lat, od 3 jestesmy bardzo szczesliwym malzenstwem i zyjemy sobie fajnie :D Glupie te przesay!

Masz racje, przesądy zazwyczaj są bezsensowne ale z zegarka zrezygnowałam przede wszystkim ze względu na cenę:) Narazie nie stać mnie na zegarek za 300 złotych :) Może kupię mu na Gwiazdkę :)