Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam pytanie z rana

Ile mieliscie wykladow na kursie prawa jazdy?

Polecane posty

Kurs zaczynam dopiero za tydzien i wg informacji bedzie sie skladal z 30godz lekcyjnych zajec teoretycznych. Zdziwilam sie bo kolega w innym osrodku mial miec tylko 4 wyklady. w rzeczywistosci skonczyli na dwoch i przeszli do czesci praktycznej. Jak to wygladalo u Was? :)

Gość gdzie to lato
32 godziny chyba

Gość lojalnajola
powinno być 30 godzin wykładów i 30 godzin jazdy. Jeżeli szkoła ci mówi że wykładów nie będzie lub będzie ich mnij to lepiej od razu zrezygnuj z ich usług. Jest to nie zgodne z prawem, a poza tym szkodzi to Tobie bo bez znajomości przepisów nie możesz prawidłowo jeździć. Chyba, że zaryzykujesz i oblejesz parę razy, ale moim zdaniem szkoda kasy. Moja mama prowadzi szkołę jazdy i wiele osób przychodzi do niej po nieudanych kursach- gdzie nie było wykładów (bo wg nich to była strata czasu). Muszą się dodatkowo douczać, a pieniążki i czas płyną...

Gość lojalnajola
oj, przepraszam za to nie zgodne- miało być niezgodne

Bardzo dziekuje za odpowiedz. U mnie chyba nie bedzie takich przekretow, kolezanka wspomniala ze kurs teoretyczny trwal 3tyg. Porownujac z oficjalna liczba godzin, powinno sie zgadzac.Mam nadzieje ze wyklady szybko zleca bo juz nie moge doczekac sie czesci praktycznej :D

Gość mialo byc 30bylo29ale 50min
2