Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowana

czy ktoś chce kupić męża???

Polecane posty

Gość kropkowana
kooo jakimi ludźmi? ja chce meza opylić, nikt tu ludzi nie sorzedaje, no co ty:-D

Gość ja dopłace do swojego
doplacam 1 zl.. zeby sie dobrze chował :) zapomnialam dodać ze oddam go bez jednej częsci :) ale mysle ze poradzisz sobie bez niej ;)

Gość Energiczna 30 latka
A ile chcecie i czy dużo jedzą...? :D

Gość kropkowana
pamiętajcie, ze po opakowaniu nie ma co oceniac:-) zreszta kiedyś było całkiem, całkiem, teraz sie rozlazło, zleżało, ale gdyby popracowac, to może dałby się jakoś odświeżyć, jakaś taka renowacja:-)

Gość kropkowana
intryguje mnie co to za część!?:-D bo u mojego też jedna popsuta, moze ta sama:-D

no tak zeby nie bylo niejasności, moj nie ma duzych wymogów, je boczek-dodam ze moze byc lekko stary i tak sie nie kapnie;) najtańszy makaron z biedronki , jakies gowniane mieso z tesco solidnie wymieszajcie i podajcie jako spagetti :)

Gość nietasama
a u mojego jeszcze dziala ta czesc :P

Gość kropkowana
oj mój dużo zuzywa wielu rzeczy, do tego dużo płynów:-D zwłaszcza tych bursztynowych:-)

Gość Energiczna 30 latka
A macie do nich prawa własności? Na lewo nie kupuję! :P

Gość kropkowana
a skąd wiesz o jakiej częsi mówimy:-) mój jest rocznik 73:-D ma prawo mu się ta częśc triche wyeksploatować, czasem działa, czasem nie, ale widze, ze coraz gorzej, wiec pewnie jest na wyczerpaniu, kwestia czasu:-o więc lepiej zawczasu odsprzedać

a nie nie, u mojego owa część to wręcz idealna gdyby nie ona to juz dawno wyrzucilabym go razem ze smieciami, a tak facet sie jeszcze do czegos nadaje :) oczywiscie te częsc zachowam dla siebie, w jej miejsce mozna doprawić cos innego;)

Gość kropkowana
ja tam wolę się wstryzmac z tym pomysłem o okresie probnym, bo coś czuje, ze bedzie do mnie wracał za każdym razem, ale wymagania ma naprawde małe, wystarczy kanapa i swobodny dostęp do kompa:-D

Gość kropkowana
to odlew sobie zrób z gipsu, bo bez tego to już nikt na pewno nie kupi :-D

Po takich doświadczeniach sama nie będziesz chciała znowu się w G ładować bez spróbowania. Zresztą nawet okres próbny niczego nie gwarantuje, ale nikt nie będzie mówił żeś nie próbowała :D

do takiego to musialabys mi jeszcze doplacic. to piszesz się? a mechanizmy po między nogami jak stoją?

oni wszyscy na probnym sa gut... jak sie konczy probny to dopiero pokazuja pazurki

swietny pomysł. zrobie odlew przykleje i tak go oddam :)

Gość kropkowana
mechanizm między nogami jest już zdeczka zfatygowany, zależny od częsci, w ktorej składuje pokarm, a ze zazwyczaj jest peła to mechanizm is mulfunction:-o dlatego trzeba dbac,aby nie przesadzic, gówna nie żre, to minus, lubi po prostu napaść się ale wykwintnie co całkowicie kłoci się z resztą, bo raczej innych specjalnych wymagań nie ma, powtarzam kanapa, komp, okoliczne zanieczyszczenia nie stanowią dla niego problemu, zresztą często jest ich prowodyrem, ale to jakby całkowicie poza sferą jego postrzegania. wracając do mechanizmu to jak zacznie działać, to działa bez zarzutu, także wszystko kwestia dopracowania:-D

A może przydadzą się jeszcze ludzkości ? Co powiecie na genetyczną modyfikację, czy to możliwe u starych samców ? Może nadaliby się na eksperymenty genetyczne ?

daj kase na naprawe to go wezme 0_o jeszcze wyglad opisz

Gość kropkowana
NO WYGLĄD, MÓWIŁAm, ze po opakowaniu nie ma co oceniać:-o ale wszystko naprawdę do naprawienia i dość czysty jest:-o

Gość kropkowana
na wstępie będzie wygadany i na pewno sam o siebie zadba, bo bydle jest szczwane,nie mozna jednak przeoczyć tej granicy gdy zaczyna sobie pozwalać, pierwszy sygnał to gazy, jeśli zacznie dawać im upust w Twoim towarzystwie to od razu pacyfikuj, albo sprzedawaj co rusz! bo kaplica!!!!!!!!

Gość Energiczna 30 latka
:D :D :D Wiecie co, zauważyłam, że po mieszkaniu ze mną sfatygowane egzemplarze zaczynają przypominać może nie nówki, ale wypieszczone i wypolerowane do połysku antyki, więc może odsprzedam z zyskiem :P

Gość Energiczna 30 latka
kropkowana... gazy, powiadasz... to może się przydać do rozpalania ogniska - podobno te wyziewy są łatwopalne :P