Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyy17

styepndium socjalne

Polecane posty

Gość yyyy17

czy moge za nie kupic sprzet sportowy? bo chodze na zajecia z boksu i przydalyby mi sie zaplacici np. na rekawice

stypendium socjalne jest przeciez w formie pienieznej i nikt cie nie rozlicza co za nie kupuje :o

Gość joasia_b
jak wyzej:)

Gość yyyy17
wlasnie, że nie, bo moge wybrac inna forme wyplaty jesli sie pokaze rachunkami to zaplaca mi np. za korepetycje z tamtego roku szkolnego i dlatego chce wiedziec czy za sprzet sportowy, ktory kupilem, tez moga zaplacic, jak pokaze fakture. wiec jak macie robic glupie miny, a nie wiecie o co chodzi to sie nie wypowiadajcie

no mozesz ale co za roznica? i cos o tym wiem, jestem w komisji stypendialnej na swojej uczelni :o

Gość yyyy17
moze taka, ze jak mi dadza kase to ja przewale na cos czego nie potrzebuje, a tak to pokryja to co musialem wydac, i nie przewale kasy na glupoty jak jestes w tej komisji to moze wiec odp. na pytanie?

ale komisji nie obchodzi na co wydajesz kase, dostajesz na miesiac okreslona kwote i masz sie nia rzadzic...jesli donosisz faktury i oni sami oplacaja bezposrednio to po prostu zbierasz na okreslona kwote i im zanosisz:o

Gość yyyy17
wiec przeczytaj jak brzmi moje pytanie, bo chyba kumata za bardzo nie jestes