Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Film REC- reakcje widzów, oraz zapowiedzi !!! Lubisz horrory- WEJDZ !!!

Polecane posty

Gość iwona221
ogladalam 15 minut--beznadzieja, nic nie widac bylo w tym filmie, oczy mnie zaczely bolec od tej latajacej kamery i wylaczylam

Gość iwona221
tak ogladalam i tez mi si enie podobał ,ale w tamtym filmie cos bylo widac a wtym to juz latala ta kamera non stop

ja dzisiaj oglądnelam ten horror mist -mgła -- taki sobie nic specjalnego ,ale napewno lepszy juz od tego REC

Gość ready to gooo
nie ma to jak reklama, która jest świetna, ale film naprawdę nie jest jakiś porażajaćy i przerażający, choć oryginalny, zombiaki nie smieszą jak zwykle, przywoity, ale nie mega straszny jeśli na to się nastawiacie, a ja naprawdę jestem strachodup, więc jeśli na mnie nie podzialał, to naprawdę nic specjalnego

Gość rec srec
"nie ogladalm do konca bo mnei nudzil", przeciez ostatnie 20min jest najlepsze. Jezeli komus podobal sie Blair Witch Project i 28dni pozniej to bedzie zachwycony. Teraz z niecierpliwoscia czekam na premiere nowego Batmana. Nie jestem fanem produkcji o super bohaterach ale Dark Knight zbiera same pochlebne recenzje.

Gość OOOO to dzieki za info
Bo ja chcialam ogladac, uwielbiam horrory. Ale jak mowicie, ze to jak Blair Witch Project, to podziekuje. Strasznie nudne i meczace to bylo 🖐️

Gość OOOO to dzieki za info
w wiekszosci to przez ten montaz :O Bardziej mnie tenh film irytowal niz straszyl. Wlasciwie przez to latanie kameryb to mnie w ogole nie straszyl :P